Mojfaks.hr u Vijesti

Tulumarka Specijal: Gdje van za vikend?

Znamo da prezireš kraj ljeta, ne samo zbog toga što moraš na godinu dana pozdraviti more, već i zbog ispitnih rokova koji startaju čim se vratiš. I totalno te kužimo.

4. rujna 2015 17:22
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ali zato je Tulumarka ovdje da ti svojim SPECIJALOM barem malo uljepša tjedan sa svojim prijedlozima gdje se možeš pošteno zabaviti za vikend i tako zaboraviti na svoje školske/fakultetske/ljubavne i sve ine muke.

PETAK, 4. RUJNA


Iako će mnogi klubovi svoja vrata otvoriti tek u subotu ili sljedeći tjedan, događanja ima.

Historyju se kao i svakog dana tokom ljeta i dalje održava Summer Floor Party, a budući da je vikend, možemo s pravom reć\' kako smo uvjereni da će klub biti krcat. Upad je free do 00:30 ako si na popisu, a u protivnom je on 20 kn.
 
Pepermint će biti rezerviran za slovensku klupsku duo atrakciju DJ Zeds i Selekta Cee na eventu "Sladica". Dečki puštaju, miksaju i objavljuju svoju mjuzu - Rnb, Soul, Funk, Hiphop, Disco, Mashup, Chillout, Downtempo. Dakle, od svega po malo. Upad je 35 kn.
 
Kvaku se sprema Season Opening iliti Otvorenje Sezone koje starta u 23:00 h, a iz kluba već sad zbog velikog broja upita najavljuju gužvu. Ako voliš cajke i gro ekipe, znaš gdje ti je mjesto.
 
Green Gold Club ugostit će Perpetuum Mobile band koji već godinama trese pozornice najvećih regionalnih festivala, pri čemu je definitivno bitno istaknuti EXIT. Nastup će biti popraćen odličnim vizualizacijama, a upad na koncert je free. Hvala Green Gold-u.
 
U gradskoj kavani Johann Franck održat će se Johann Funk by DJ Stanko Bondža. Starta se u 23 h.
 
Svi se ljubitelji žešćeg zvuka mogu uputiti u Taboo u kojem se sprema Wild Card Techno Party sa čak 3 DJ-a.
 
Slično će biti i u DEPO Klubu na Tech D House partyju. Nastupaju 3 DJ-a, start je u 23 h, a upad je 20 kn.
 
Tvornici Kulture održat će se prvi dan mini festivala pod nazivom Clash Of The Titans. Dnevne ulaznice su 30 kn, a dvodnevne 50 kn.
 
Ako se kojim čudom zatekneš u Velikoj Gorici, predlažemo ti da opičiš put Stotke u kojoj sa startom u 23 h uz besplatan upad nastupa Maraschino Band.
 
Iako smo rekli da je ljeto praktički gotovo, to ne znači da na obali nema evenata. Tako se u Puli održava treći dan Outlook festivala.

 
SUBOTA, 5. RUJNA

Svoja vrata otvara bivši Katran, iliti današnji Shock Show Industry koji će u svom ogromnom prostoru udomaćiti čak tri eventa: Otvorenje, Remont i Znam Sto Si Radila Prošlog Petka. Cuga je 1+1 gratis sve do ponoći, a upad u klub ti je zagarantiran do 01:00 h ako si na popisu za kojeg u eventu samo trebaš kliknuti "going".

Po običaju te zabavlja legandarni Mario 5reković, a povodom otvaranja će mu se pridružiti i Rene Bitorajac. Upad? Dvije novčanice s likom Juraja Dobrile.
 
Preko puta Shock Show Industryja, u DEPO Klubu, gostuju Mr. DJ Dario & Kiki. Party kreće u 23 h, a upad je prije ponoći 20 kn, dok je nakon ponoći 10 kn više.
 
Party sa sličnom mjuzom očekuje te i u Taboo Clubu na Techno Maratonu with DJ Jock.
 
Svi ljubitelji psy-trance i sci-fi muzike mogu skoknuti do Savske u One4One gdje povodom svog rođendana u društvu još nekoliko DJ-a nastupa mladi Makedonac – Kodra.
 
Ako ne voliš takvu muziku, možda je bolje da se zaputiš ka Jarunu. U IN Baru će svoje gostovanje odraditi Marko Vanilla, dok svega nekoliko koraka Best ima svoje Otvorenje Sezone.
 
Ako nisi ni za cajke, možeš skoknuti do novouređenog Green Gold Cluba kako bi barem donekle osjetio/la atmosferu partyja poput onih na Ibizi i to na eventu Taste Of Ibiza. Upad je free.
 
Ako ti se ne da dalje od centra, skokni u Ritam Grada na Secret Room party gdje te očekuju house ritmovi.
 
Skroz druga špreha je u Močvari – tamo se sprema Bass Explosion, event za sve ljubitelje reggae, dub, dubsteb i drum\'n\'bass zvukova. Početak je u 22:00 h, a upad je free.
 
Vintage Industrial Baru za svega 20 kn (ili 10 ako si student) možeš uživati u live nastupu RHCP Tribute Band-a.
 
Tvornica Kulture rezervirana je za drugi dan Clash Of The Titans festivala. Jednodnevne karte su 30 kn, a dvodnevne 50.
 
Ako si u Istri, imaj na umu da se u Puli sprema četvrti dan Outlook festivala, a ako si u blizini Šibenika, slobodno skokni na koncert Parnog Valjka.

Detaljnije informacije pročitaj ovdje.

L.B./izvor i foto: Tulumarka

Još vijesti