Mojfaks.hr u Vijesti

U spomen na Ivicu jedan dan neće učiti: FESB-ovci izrazili sućut kolegama s FER-a zbog uginulog mačka

Vjerojatno ne postoji student u Hrvatskoj koji nije čuo za Malog Ivicu s FER-a koji je svojom mačkastom pojavom i ponašanjem na Instagramu osvojio ljude diljem države. Nažalost, ovog tjedna Ivicu je udario auto te je uginuo. FER-ovci su ostali zatečeni i u velikoj tuzi jer više nema njihovog čupavog prijatelja, ali nisu sami jer su ih njihovi 'rivali' iz Splita, FESB-ovci, odlučili utješiti i odati počast prerano uginulom Ivici.

21. veljače 2019 16:00
 U spomen na Ivicu jedan dan neće učiti: FESB-ovci izrazili sućut kolegama s FER-a zbog uginulog mačka

U spomen na Ivicu jedan dan neće učiti: FESB-ovci izrazili sućut kolegama s FER-a zbog uginulog mačka Foto: MojFaks

Možda neki to još ne znaju, ali studenti zagrebačkog FER-a i splitskog FESB-a su u tihoj "zavadi" i jako vole na društvenim mrežama, pa i u \'real lifeu\', podbadati jedni druge. Kada se na FER-u pojavio slatki mačak Ivica i postao svima najdraži kolega, i FESB-ovci su imali svog mačka za "utrku". Tako su nedavno cijelu objavu na fejsu posvetili tome zašto je njihova mačka bolja od Ivice (naravno, u humorističnom tonu), a sada su objavom sigurno dirnuli svakog FER-ovca u srce.



Odlučili su se barem sada "pomiriti" i izrazili su žaljenje zbog toga što je Ivica prije par dana uginuo nakon što ga je udario automobil. Napisali su slatku posvetu za Ivicu i svoje zagrebačke kolege te su odlučili Ivici u čast jedan dan ne učiti.



"Iako osobno nismo poznavali Ivicu po slikama vidimo da je bio mačak kakvog bi bilo koji student poželio. Te želimo studentima FER-a da se što prije pomire sa time jer znamo da se takav mačak ne može zaboraviti. Administracija FESB Memesa će obilježiti ovaj događaj danom neučenja te pozivamo i sve ostale da učine isto u spomen na malog ivicu. Ivice lipo se zabavi gore na livadi u kojoj teče mlijeko u rijekama, Whiskas raste na stablima, a osnova elektrotehnike nema na vidiku.", napisali su na kraju.

...Prede i studira: Upoznajte Ivicu – preslatkog mačka koji živi na FER-u...


...Imaju i oni ljubimca na faksu: Studenti FESB-a pokazali svog mačka i poručili zašto je bolji od Ivice s FER-a...



Kao što vidite, ljubav prema ljubimcima i životinjama općenito smekšat će i najtvrđe srce.

Ivana Petrić
foto: Instagram/mali_ivica_fer

Još vijesti