Mojfaks.hr u Vijesti

Velike ideje za mali budžet: kako studentski džep može preživjeti Valentinovo?

Nije bitno jesi li slobodna ili sretno zaljubljena, ali u veljači nitko ne može izbjeći taj famozni 14. dan u mjesecu. Donosimo nekoliko ideja kako ga preživjeti na studentskom budžetu.

3. veljače 2015 15:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ako si na studentskom budžetu onda Valentinovo može zvučati kao noćna mora, a ne kao dan za zaljubljene. Jedna od najtežih stvari je odlučiti gdje ići, što pokloniti i kako provesti taj veličanstveni datum. Međutim, trošenje novaca na poklone ne bi trebalo imati nikakvo značenje za ljubav. Valentinovo je praznik koji slavi ljubav, a ne skupe poklone i večere. Najbitnija je lijepa gesta i namjera, a uz malo truda, mašte i malo love možeš napraviti idealan poklon za svoju ljubav.
Ovo su samo neke od mnogobrojnih, kreativnih ideja za niskobudžetnu romantiku, ali zato s njima možeš voljenoj osobi priuštiti Dan zaljubljenih koje neće zaboraviti.

Pripremi romantičnu večeru
Ne kaže se uzalud da ljubav ide kroz želudac. Pokaži svom dragog svoje kulinarsko umijeće i iznenadi ga romantičnom večerom uz svijeće. Ako nisi spretna u kuhanju, pronađi jednostavne recepte za muffine ili neke jednostavne slastice. Bitna je namjera i originalnost i vjerujemo kako će dragi biti oduševljen bilo kojim izborom.

Izradi čestitku
Izrada kreativne, unikatne čestitke je daleko osobnija, originalnija i romantičnija gesta. Ne moraš se brinuti ako nisi kreativna ili spretna u izradi. Možeš se poslužiti vašim fotografijama, kolažom, Photoscapeom, printerom i ispuniti svoju posebnu čestitku cool citatom, vašom najdražom pjesmom ili nekom šalom.

Kutija iznenađenja
Uzmi kutiju za cipele, ukrasi ju i ispuni njegovim najdražim slatkišima ili bilo kojim drugim iznenađenjem. Bit će oduševljen.



Pogledajte film
Organiziraj romantičnu večer gledanja filmova i opremi se kokicama i grickalicama. Uživajte u filmu i u druženju.

Bez plana
Nemoj planirati ništa do zadnjeg dana. Prošetaj s dečkom ili se odvezite na neko mjesto u gradu na kojem nikad niste bili. Spontanost je jedno osvježenje u vezi pa zašto, za promjenu, ne bi malo odmorila s planiranjem.

Ljubavna tura
Odvedi svog najdražeg na mjesto gdje ste se prvi put upoznali i provedi ga kroz sva bitnija mjesta iz vaše veze. Prisjetite se vaših romantičnih početaka (prvi poljubac, prvi spoj) i osvježite lijepe uspomene. Možete se i fotkati na svim mjestima i napraviti fora album.


I.Č.
foto: Shuttestock

Još vijesti