Mojfaks.hr u Vijesti

Vikiend nije (samo) za knjigu: evo gdje možeš tulumariti!

Vikend nije vikend ako ostaneš doma uz knjigu...

11. prosinca 2015 17:03
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Jasno nam je da su ti škola/faks i sve ostale obveze vezane uz njih na prvom mjestu, no isto tako kontamo da u tjednu postoje svega dva dana kad se stvarno možeš zabaviti i zaboraviti na brige, a to su - petak i subota.

Zato čekiraj našu listu prijedloga i olakšaj si odluku oko izlaska. Za detalje o eventu, klikni na njegov naziv.

PETAK, 11. PROSINCA


U Historyju se sprema prekooceansko glazbeno putovanje – BoomBox: From NY to LA, na kojem će DJ eM Bee rokati najbolji r\'n\'b i Hip-Hop hitove. Ulaz je 20 kn, a do 01:00 h imaš pravo tih 20 kn koristiti kao gotovinu na šanku.

U Pepermint možeš svratiti na Fresh Funk. Upad je 25 kn, no zato te do 01:00 h uz jednu kupljenu pivu druga očekuje free! Za mjuzu se brine DJ Don Tom.

Khala Bar ugostit će poznatog talijanskog DJ-a. U goste dolazi Dave Manali!

Vip Club bit će dom Brucošijade Edwarda Bernaysa. Na partyju se slavi oca modernog PR-a i komunikologije i tom prigodom će i mjuza biti nešto starija.

Moon Club organizira After Party KK Cedevite, a tom će prigodom i klub biti prigodno uređen uz poklon pakete Cedevite za sve koji dođu. Upad je 20 kn, a besplatan je ako imaš pozivnicu ili si na popisu. Za popis se možeš prijaviti i preko Tulumarke.

Povom 11. rođendana kluba Roko u goste dolazi Severina! Karta je 80 kn.

Malčice dalje, u The Bestu, s početkom u 23 h nastupa Miligram. Upad je besplatan.

U H2O Clubu nastupit će kralj diskoteta – Aca Lukas! Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn.

Činjenica je da žene vole štikle. A, i muškarci vole dobru žensku nogu. E, pa štikli i dobrih nogu će zasigurno biti na High On Heels Partyju u Kvaku. Početak je u 23 h.

U Green Gold Clubu nastupa Jole! Za njega je potrebno izdvojiti 30 kn. GGC vrata otvara od 22:30 h.

U Shock Show Industryju Poligon Se Vraća Kući. Kao i obično, bučni domaćin je Mario 5reković, pleše se na 3 floora s početkom u 23 h i karta je i dalje uobičajenih 20 kn do 00:30 h, nakon čega joj se cijena povećava za 5 kn.

S početkom u 23 h u Super Superu nastupa Ilija Rudman. Cijena? 50 kn.

U 23 h počinje i Tech D House u DEPO klubu za čijim će se pultom izredati čak 4 DJ-a. Ulaz je 20 kn, dok cure upadaju za džabe do 00:30 h.

U Taboo Club dolazi Dejan Miličević za kojeg je potrebno izdvojiti 30 kn. Starta se u ponoć.

Sirup u sklopu Fonetike za pult stavlja 3 DJ-a, a oni su Sladoled, Basta i Tvrtko. Cijena je 35 kn, a đuskanje traje punih 7 h. Start je u ponoć.

U Mastersu nastupaju Jemoch, Jogarde i Martina. Upad je 20/30 kn i pleše se od 23 h.

Vintage Industrial Bar slavi 3. rođendan! Ulaznica je 20 kn, a nastupit će čak četiri benda.

U Sax! dolaze Vince & Jules. Početak je u 22:00 h, a upad iznosi simboličnih 10 kn.

U Stotki u Velikoj Gorici nastupa Ritam Noći.

SUBOTA, 12. PROSINCA

Zagreb će doživjeti party kakav dugo nije - na Velesajmu u sklopu WMC-a nastupa UMEK!!!

U Historyju je Chaggica prilagođena blagdanskoj atmosferi i nosi prigodni naziv – Jingle Jam. Za mjuzu je zadužen DJ Sasha Barthezz. Početak je u 23 h uz cijenu od 20 kn, a ako uđeše do 01:00 svoju ulaznicu možeš koristiti kao gotovinu na šanku.

Moon Club ugostit će Girl Panic – 5 manekeni DJ-ica iz Beograda. Osim što su super zgodne, puštaju i super stvari. Upad je 20 kn, a ako si na popisu ili imaš pozivnicu možeš ući u klub – besplatno! Super stvar je ta što se za popis možeš prijaviti i preko Tulumarke.

U Bulldogu nastupaju Soul Shadows.

Johann Franck sprema Predbožićni Tom Tom Club. Početak je u 22 h.

Hollywood Vanity Club
sprema Ružionu: Dvanaestiranje. Devstiranje i dvanaesti prosinac = dvanaestiranje. Nemaš razloga ne doći, tim više što za svaku kupljenu bocu žestice drugu dobivaš potpuno free.

Vanguard i ZŠEM u Opera Clubu imaju Christmas Party. Ulaz je od 23 h, a nastupaju Mark Green i DJ Crown.

Na adresi bivšeg Enter The Club-a otvara se novi klubThe Hive Club! Klub obećaje servirati gostima najbolju house mjuzu u gradu, a na večeri otvorenja nastupa mladi i popularni Aldo Morro.

U Green Gold Clubu možeš dobiti najbolju Božićnicu. Nije lova u pitanju, već 20 sexy mraz-cura koje će te zabavljati kroz večer. Start je u 22:30 h.

Shock Show Industry sprema Noćnu Patrolu. Ples do jutra zajamčen je na tri floora s početkom u 23 h.
Upad je 20 kn do 00:30 h, nakon čega se povećava za jednog mrkog medvjeda.

Fernanda Martins jako voli Zagreb, što potvrđuje činjenica da ponovno nastupa u DEPO klubu. Početak nastupa ove techno kraljice je u 23 h, uz cijenu karte od 50 kn. Nakon ponoći cijena je 60 kn.

Taboo Club trest će Mario Novak & Qmaster, od ponoći na dalje.

U Mastersu se sprema osmi dio Mimi vs Labud. Upad je 30 kn do 02:00, a nakon toga 40 kn. Početak je u 23 h.

U Stotki će se održati Golden Party.

Izvukli smo za tebe praktički sve zagrebačke tulume, a po običaju na tebi ostaje samo odluka. Odaberi party po svojoj mjeri i zaruži kao da sutra ne postoji, ali pamet u glavu. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti