Mojfaks.hr u Vijesti

Viralni hit: osječka studentica tajice proglasila 'đavoljim oruđem'!

Na portalu duhos.hr, pod rubrikom ‘Studentska riječ’ prije nekoliko dana objavljen je tekst ‘Tajice,’ koji je ubrzo postao viralni hit na društvenim mrežama u Hrvatskoj.

31. ožujka 2014 13:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U tekstu, koji je navodno pisala osječka studentica izražene katoličke vjeroispovjesti, neimenovana djevojka napada sve svoje vršnjakinje koje se usuđuju nositi tajice, koje su "glavni Đavlov odjevni predmet": “Sve se vidi, sve se ocrtava, cijeli donji dio tijela kao da je gol, ali u boji!”, piše studentica.

Objašnjava kako je u vezi sa zaručnikom s kojim hoda ‘u predbračnoj čistoći,’ te kako je siroti zaručnik eto pogledao, na pokretnim stepenicama, guzu djevojke u tajicama, nakon čega je cijeli dan postio na kruhu i vodi.

I što se dogodi iza toga – cijela večer svađe, muke i bijesa! Ja ljuta jer smatram da je ipak pogledao, a on ljut jer je u stanju bijesa izrekao sve i svašta i još mu je teško jer sam sumnjala u njega i jer mislim da mi nešto laže. Grijeh na grijeh, a sve zbog jedne djevojke koja je obukla tajice!”, jada se mlada Osječanka.

Tekst je jučer uklonjen sa stranice duhos.hr, no u cjelosti ga možete pročitati ovdje.

L.B./izvor: Jutarnji list
foto: sxc.hu

Još vijesti