Mojfaks.hr u Vijesti

Više od tuluma: Predstavljena aplikacija za izlaske Tulumarka LIVE

Nakon višemjesečnog razvoja danas je službeno predstavljena domaća mobilna aplikacija za izlaske Tulumarka LIVE i istoimena rubrika na portalu Tulumarka.com.

13. lipnja 2013 19:21
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Preuzmi aplikaciju:

>> App Store
>> Google Play

Tulumarka LIVE mobilna aplikacija pruža korisnicima informacije o aktualnim događanjima u njihovom gradu, najpopularnija mjesta za izlaske, prikaz na karti, udaljenost od trenutne lokacije i druge korisne informacije važne svima onima koji su u potrazi za dobrom zabavom. Aplikacija je dostupna za uređaje s iOS i Android operativnim sustavima.

Live fotografije iz klubova

Korisnicima će možda i najzanimljivija biti mogućnost objave live fotografija iz klubova. Naime, svi korisnici Tulumarke mogu pomoću aplikacije fotografirati događanja oko sebe, urediti fotografiju pomoću zanimljivih filtera, odabrati klub i objaviti. Moguće je pratiti najnovije fotografije, popularne te objave prijatelja, a sve sadržaje moguće je dijeliti i na drušvenim mrežama.

Na ovaj način svi željni dobre zabave će putem news feeda na aplikaciji i na portalu moći vidjeti kakva je atmosfera u nekom klubu, što će sigurno olakšati odabir lokacije u kasnim noćnim satima.



Usporedno s izlaskom mobilne aplikacije, portal Tulumarka.com predstavio je i novu rubriku LIVE, a riječ je o integraciji postojećih sadržaja i nove mobilne aplikacije. Svi sadržaji mogu se pratiti i na webu, a gotovo 65.000 postojećih korisnika Tulumarke može bez registracije započeti s korištenjem nove aplikacije.

Mobilnu aplikaciju Tulumarka LIVE moguće je preuzeti s App Storea i Google Playa.

Tulumarka LIVE nastala je prvotno iz mobilne aplikacije za izlaske 9pm, koja je nakon strateškog partnerstva i preuzimanja od strane Tulumarke izašla u potpuno novoj verziji i pod novim imenom.

Planirate izlazak ovaj vikend? Svakako isprobajte mobilnu aplikaciju Tulumarka LIVE!

Još vijesti