Mojfaks.hr u Vijesti

Za sve koji imaju dva cimera: život u troje je najbolji

Iako možda misliš da su parni brojevi poželjniji u životu – kad su cimeri u pitanju, ovo pravilo ne vrijedi. Iako su dva cimera ili dvije cimerice boljie od samo jedneog, više tri ili četiri cimera isto nisu idealna brojka.

8. veljače 2016 17:22
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Evo zašto je "studentski feng shui" na strani brojke tri, barem kad su cimeri u pitanju...

* Troje je dovoljno za udomaćeni, pitomi ljubavni trokut

Tri cimera stvaraju savršenu harmoniju! To je poput Svetog trojstva, poput Toblerone čokoladice: tri stranice koje se spajaju i podupiru na najbolji mogući način. Svatko je drugačiji, ali zajedno ste jači od ostalih.

* Savršen raspored na trosjedu

Imate trosjed ili kauč na razvlačenje i tri jastuka na njima? Onda znate da udobnost i savršeni raspored na kauču dolazi u brojci tri.



* Idealan raspored za gledanje filmova

Kad je netko bolestan, mamuran ili jednostavno tužan, krevet je idealan da se na njega zavale tri osobe i gledaju filmove. Jedna osoba u sredini drži laptop u krilu, a ono nje su dvije osobe: idealno jer se nitko ne pregrijava niti je nekome hladno. Film naravno uvijek bira osoba s laptopom.

* U dvoje može biti samotno


Veće su šanse da ćeš češće biti sam/a kod kuće ako vas je u stanu samo dvoje, a osim toga, ako zbilja naljutiš cimera/icu može ti lako namočiti četkicu za zube u wc školjku jer nema treće osobe koja će ga/ju pokušati urazumiti i odgovoriti od toga. Tri osobe čuvaju mir i balans.

* Ponekad dobiješ stan samo za sebe

Napokon kad je jedan cimo vani, a drugi/a na nogaču/pilatesu, imaš cijeli stan za sebe. Možeš gledati najgluplju seriju na TV-u, napraviti šalicu čaja bez da netko drugi zacvili da i on/a želi, ostaviti cipele na sredini boravka i raspružiti se preko cijelog kauča ili trosjeda. Nitko te neće ispitivati kako ti je prošao dan što se često događa ako živite u dvoje.

* Pranje suđa – brzinskim tempom!

Jedan lonac, tri tanjura – par minuta! (Ovisno o tome koliko je hrana na dnu lonca zagorila prilikom kuhanja...)

* Raspoznaješ tko je napravio nered

Neoprana bočica zdravog šejka – naravno da nije tvoja, ali nije ni Mirkecova. Znate točno čija je. Svatko ima svoj potpis – kako u čistoći, tako i u neredu i nečistoći. Nema skrivanja, a pritisak i optužbe su u dvoje lakše pa ćete lakše natjerati cimera/icu da pospremi iza sebe.

* Spontani ste

Gledate serije, to vam dosadi pa se nakon samo jednog pogleda i riječi: \'Cuga?\' uputite u omiljeni kafić. Nitko se neće izvući jer mu se ne da – sasvim ste sretni i zadovoljni kad možete večeri provoditi skupa. Nepisano pravilo trojčeka: živimo zajedno, tulumarimo zajedno.



* Možeš uzeti pauzu od jednog, a i dalje imati onog drugog cimera

Živcira te jedan cimer/ica? Lako ga/ju otkačiš na neko vrijeme jer ti ostaje ona/j drugi/a. Osim toga, uvijek možete zajedno tračati onog/u trećeg/u kad nešto zabrlja i stane vam na žulj.

L.B./izvor: The Tab
foto: Pixabay

Još vijesti