Mojfaks.hr u Vijesti

Zagrepčani poludjeli za novim hit radijem Enter

Prvi current hit radio Enter u Zagrebu je izazvao veliko oduševljenje! Avicii, Guetta, Armin Van Buuren i ostali velikani elektronske glazbe razvedrili su prvo zagrebačko Enter jutro a profili na društvenim mrežama Enter radija zatrpani su pozitivnim komentarima oduševljenih slušatelja!

13. ožujka 2014 10:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

“Noćas nisam ni oka sklopila, onaj osjećaj kad gledaš na sat i vrijeme stoji. Nije ni čudo što sam na radio došla s podočnjacima preko pola lica (kao i većina iz redakcije) ali kad se u 05:50 zacrvenio „on air“ znak adrenalin nas je toliko obuzeo da više nisi niti umoran niti ti smeta što nisi spavao više od dva sata. Radio trenutno toliko glasno svira po redakciji da se svi jedva čujemo, ali dobro; treba ostati budan do navečer.“ - izjavila je programska direktorica Enter Zagreba, Marija Beber.



Da se sprema nešto veliko, Enter je najavio nesvakidašnjim projekcijama na zagrebačkim zgradama i automobilima iz kojih su se puštali najnoviji hitovi urbane klupske scene, a oduševljeni građani s nestrpljenjem su dočekali prvo jutro uz novu hrvatsku radijsku senzaciju.

„Wooooow“, „Samo naprijed“, „Konačno nešto što valja“, „Kako bi ja sad trebala raditi pored ovakve ludnice“ - samo su neki od brojnih komentara koji brzinom munje stižu na Twitter, Instagram i Facebook profile novog zagrebačkog radijskog hita koji Vam na frekvencijama 97,00 i 99,00 MHz od današnjeg dana priprema najluđu zabavu uz najnovije svjetske hitove i iznenađenja koja niste ni sanjali.



 
Sve informacije i dojmove prvog radnog jutra možete pronaći na http://www.enterzagreb.hr/

Enter Zagreb – samo hitovi!

Sponzorirani članak

Još vijesti