Vodič za brucoše

Menze službeno zatvaraju svoja vrata, a dvije bi ponovno mogle početi s radom tek u studenom

MojFaks | Vijesti, 15.07.2019.Menze službeno zatvaraju svoja vrata, a dvije bi ponovno mogle početi s radom tek u studenom

Pauze zagrebačkih menzi službeno započinju u ponedjeljak te će trajat do početka jesenskih rokova, a neslužbeno smo i saznali kako će dvije privatne menze svoja vrata zatvoriti potencijalno i do studenog ove godine.

Restorani na Savskoj, Filozofskom fakultetu, na Akademiji dramske umjetnosti, Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici i na Veterinarskom fakultetu zatvorili su svoja vrata još u prošlog petka, 12. srpnja, dok će neki raditi još i u ponedjeljak.

Menze koje su pak smještene u domovima - SD ''Stjepan Radić'', SD ''Lašćina'' i SD ''Cvjetno naselje'' radit će još i u ponedjeljak, kao i restorani ''FSB'', ''TVZ'', ''Ekonomija'', ''Šumarstvo'', ''Medicina'' i ZUK ''Borongaj''.

Vrata menzi bit će zatvorena do početka devetog mjeseca, kada i kreću jesenski rokovi, tako da se otvaranje menzi u domovima na Savi i Cvjetnom naselju očekuje 1. rujna, dok u svim ostalim restoranima pod vodstvom SC-a, osim u brzoj menzi na Savskoj koja je u radovima, očekuje dan kasnije, 2. rujna.

Privatne menze po Zagrebu isto tako neće raditi do početka rujna, a neslužbeno doznajemo kako se na dvjema privatnim studentskim menzama - ''Superfaks'' na Prehrambeno-biološkom fakultetu te restoran ''Bologna'' na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, oba restorana pod tvrtkom VeMaG d.o.o., provodi natječaj za dobivanje koncensije te da će ostati zatvorena do početka studenog.


P.H.
Foto: Claudio Divizia/Shutterstock.com
studentske menzeprivatne menzezatvaranjestudenti

Prati nas na Instagramu!