Vodič za brucoše

Zeleni autobusi dolaze u Hrvatsku: besplatan wi-fi, grickalice, piće i prtljaga...

MojFaks | Vijesti, 02.05.2016.Zeleni autobusi dolaze u Hrvatsku: besplatan wi-fi, grickalice, piće i prtljaga...

Nakon najave velike ekspanzije te širenja na srednju i istočnu Europu u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj.

Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino od 12. svibnja postat će jedna je od prvih svakodnevnih autobusnih veza s Hrvatskom, dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja, piše Večernji list.

Hrvatska se tako pronašla u društvu 18 europskih zemalja (Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske) u kojima prometuju zeleni autobusi ove auto-prijevozničke kompanije i svakodnevno nude 45 000 autobusnih linija iz više od 550 gradova u 16 europskih država.

Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se hrvatskom tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Pružena je i mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informiranje putnika u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja.


Iz ovog prijevoznika poručuju da svojim putnicima nude udobne i kvalitetne autobuse s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice, piće i grickalice u autobusu, besplatan prijevoz prtljage, brigu o putnicima te pravodobno informiranje putem društvenih mreža i besplatne mobilne aplikacije.

L.B./izvor: Večernji list
foto: Facebook@Flixbus


Flixbusautoprijevoznikkvalitetni autobusi

Prati nas na Instagramu!