Mojfaks.hr u Vijesti

Želiš studirati vani? Institut za razvoj obrazovanja zna kako

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira seriju obrazovnih savjetovanja na kojima će učenici i studenti moći iz prve ruke saznati kako se prijaviti na europska sveučilišta i pronaći financijsku potporu za studij u Europi.

19. veljače 2015 11:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Obrazovna savjetnica IRO-a održat će predavanje o mogućnostima studiranja u EU, a hrvatski stipendisti na Sveučilištu Carlos III u Madridu i ETH Zürich će odgovarati na pitanja o programu studentske razmjene ERASMUS+, te studiranju u Švicarskoj i Španjolskoj putem Facebook stranice Želim studirati u inozemstvu.

Virtualna savjetovanja na zidu Facebook stranice Želim studirati u inozemstvu održavaju se u utorak, 24.2.2015. od 21 do 22 sata i u četvrtak, 5.3. 2015. od 20 do 21 sat.
 
Grupno obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u Europi održat će se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja u četvrtak, 26.2. 2015. od 18 do 19 sati gdje će obrazovna savjetnica u IRO-u Maja Balen održati predavanje \'Studirati u EU\'!

Ulaz na grupno savjetovanje u IRO-u je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na iro@iro.hr. Prilikom predbilježbe potrebno je navesti kontakt e-mail i broj telefona. Virtualnim savjetovanjima na Facebooku mogu se pridružiti svi članovi Facebooka bez prethodne predbilježbe.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje!

I.Č./Izvor: Iro
foto: Shutterstock

Još vijesti