Mojfaks.hr u Vijesti

Zeta Tau Alpha Sorority: Ovako izgledaju studentice iz najboljeg sestrinstva u SAD-u

Jedna od prvih stvari koja vam sigurno padne na pamet kad vam netko spomene studiranje u Americi jesu njihova studentska bratstva i sestrinstva.

17. kolovoza 2015 17:28
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon toga sigurno vam na pamet padnu svi oni stereotipi i klišeji o studentskom životu koje ste mogli vidjeti na malim i velikim ekranima u brojnim hollywoodskim filmovima. Najčešći klišej onaj je o inteligentnim šmokljanima koji nikada neće osvojiti predivne članice sestrinstava jer zna se da najzgodnije \'sestre\' hodaju s najnabildanijim sportašima.

No, ponekad se uvjerimo da su stereotipi formirani na nekim realnim situacijama, karakternim osobinama ili društvenim ulogama. Opće je poznato da su sestrinstva najčešće \'udruženja\' djevojaka studentica koje se natječu u ljepoti, a tek ponekad i u nekim intelektualnim ili sportskim vještinama. Ovako izgleda jedno od najpopularnijih sestrinstava, Zeta Tau Alpha s fakulteta Florida State.





Čini se da puno vremena provode kraj bazena u kupaćim kostimima, a pitanje je hodaju li s ragbijašima ili pak studentima geekovima koji sigurno za njima uzdišu.

Tko zna, možda je ovo samo dobar marketinški trik za privlačenje brucoša i brucošica na ovaj fakultet?



L.B./izvor i foto: screenshot/YouTube@CollegeWeekly

Još vijesti