Mojfaks.hr u Vijesti

Živjeli! Upoznajte najpoznatije studentske alko alter egove

Podsjetimo se, 'alter ego' je 'drugi ja', odnosno opisuje drugi identitet iste osobe. Najpoznatiji primjeri za alter ego su Dr. Jekyll i gospodin Hyde, Superman, Spiderman, Hulk te Batman. No, ovo su ipak malo drastičniji primjeri, a mnogi će nam reći da zapravo svaka osoba ima svoj alter ego, samo je kod nekoga više, a kod nekoga manje izražen.

30. rujna 2013 21:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kod studenata taj alter ego obično najviše dolazi do izražaja na raznim partyjima jer poznato je da studentska populacija voli zabave i alkohol. Upravo o tome ćemo danas pričati – studentskim alter egovima koji se javljaju nakon kojeg pića previše. Preobrazba može biti doista dramatična, kao kod dr. Jekylla i gospodina Hydea pa tako neka mirna i povučena djevojka nakon par žestica postaje luda partijanerica koja pleše po stolovima i vrišti kao sirena za uzbunu.

Oni koje ne mogu prestati plesati

\'Come on baby, shaking that ass, shaking that ass, shaking that ass…\' Ova/j student/ica nakon par pića zauzme plesni podij i ne odlazi dok od umora ne padne na pod. Za nju/njega je ovo nešto kao tjelovježba, namjesti zadovoljan i pomalo tup osmijeh na licu i \'šejka\' bokovima i ramenima cijelu božju noć. Vrlo miroljubiv i drag alter ego.

Opsesivni davatelji komplimenata

Ovaj alter ego nakon par čašica vidi svu ljepotu svijeta, konačno. I onda sipa komplimente kao iz rukava, obično svojim prijateljima i suprotnom i istom spolu. Sve je divno i krasno, a kraj ovog alter ega je doista zabavno biti jer će vas oduševiti rječitošću i maštom kod stvaranja komplimenata. Davat će komplimente dok ne zaspu za šankom ili gdje ih već san uhvati.



Neumorni flerteri

To je student ili studentica koji/a će plesati i to zavodljivo, pričati kao navijen/a i usput se ljubiti s nekim, možda ne samo s jednom osobom već s više njih. Pravi/a zavodnik/ca koja vodi ljubav, a ne rat na svakom tulumu. Ujutro se lupa po glavi i svaki put pita: \'Što je meni ovo trebalo?\'

Oni koje gube glavu i sve ostalo

Njihov je alter ego pravi i istinski alkos, dakle alkoholičar. Čim se pojave na partyju, obloču se do krajnjih granica i imaju crne rupe u pamćenju, zapravo cijela im se memorija pretvori u jednu veliku crnu rupu koja sve proguta. Ujutro nemaju pojma gdje su i ne znaju gdje su im ispali ključevi, novčanik i mobitel. Danima mole prijatelje da im pomognu u lociranju izgubljenih stvari, ali i pamćenja.

Djevojke koje promijene spol

Dakako, ne prođu ispod duge niti idu na operaciju spola već su to studentice čiji je alter ego nekakav muškarac. One ispijaju alkohol zajedno s muškarcima i pobjeđuju u tome jednako kao i obaranju ruke i natjecanju u podrigivanju.

Plačljivci

Pravi studentski tulum nije pravi bez barem jednog plačljivka. Spol ne igra ulogu, ovom alter egu jednako su podložni i muškarci i žene. Kada popiju koju viška sjete se nečeg nesretnog iz svoje povijesti i liju suze da ih je potrebno skupljati u kakvu posudu. Naporno čeljade od kojeg svi bježe, a kad se to dogodi obično naglo prestaju plakati.

Proždrljivci

Ovaj alter ego naglo ogladni kada dođe pod utjecaj alkohola. Potamanit će sve iz ladice i još vas natjerati da idete u jedinu pekaru koja je otvorena u tako sitne sate. Imate li stare hrane u stanu, ovaj alter ego odlična vam je prilika da je se riješite.

Grlitelji wc školjke

Tulum se još nije ni zahuktao, a ovaj već grli školjku. Obično je to osoba koja slabo podnosi alkohol, ali vjeruje kako će ga ta loša sreća jednom napustiti, ili misli da može podnijeti više alkohola nego što je to doista slučaj pa se obično s nekim natječu tko će više ispiti dok (opet) ne završi u cijelonoćnom zagrljaju s toaletom.

N.LJ.J.
Foto: Sxc.hu, photoxpress.com

Provjeri još...

Studentski oglas – kuhanje u zamjenu za seks

Video: Tisuće studenata došlo na tulum i napravilo potpuni kaos!

Kakve ćete ljude susresti po studentskim domovima?

Još vijesti