Mojfaks.hr u Vijesti

Zvjezdani savjeti za preživljavanje fakulteta

Iako imaju slavu i novac, neke face iz showbusinessa ipak su se odlučile za dugotrajnije školovanje, odnosno pohađanje fakulteta. Može nam se učiniti kako je njima lako, ali ipak su i to ljudi od krvi i mesa koji se suočavaju s različitim problemima. Stoga pročitajte koji vam savjet oni mogu dati kada se radi o pohađanju faksa.

17. studenog 2011 14:11
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

\'Fakultet je tako jedinstveno razdoblje u kojem se učimo biti odraslima. Tada se morate naučiti brinuti o sebi bez roditelja i k tome ste izloženi kritici mnogih velikih umova. Doista, mislim da nisam znala dobro razmišljati dok nisam otišla na faks!\' Anne Hathaway, glumica.

\'Kada puno učite i pod mnogo ste stresa, jako je bitno uzeti malo vremena samo za sebe. Jer ako to ne učinite, možete doslovno poludjeti. Ako je to samo sat koji imate slobodan, tada učinite nešto što doista volite. Ako to ne učinite, pregorjet ćete.\' Josie Loren, glumica.

\'Mislim da je najbolja stvar koju možete naučiti – naučiti kako učiti. Na primjer, postoje tehnike pomoću kojih se poboljšava memorija. Ovo pomaže i kasnije, bez obzira što radili u životu.\' Benjamin Stone, glumac.



\'Kao brucoš sam bila jako depresivna i jako sam se udebljala jer mi je bilo neizmjerno teško. Ali naučila sam kako se izvući iz svega toga. Bitno je zatražiti pomoć od prijatelja ili profesionalaca.\' Natalie Portman, glumica.

\'Uvijek se potrudim prva napraviti ono što profesori traže jer znam, ako zakasnim, njihove riječi će se sručiti na mene poput tisuću cigli. Biti manekenka je super, ali učenje je uvijek prvo!\' Lily Cole, manekenka.

\'Voljela bih da sam se bolje hranila na faksu. Stalno sam jela pizzu i pržene krumpiriće. Ovo je bilo dobro do određenog stupnja, ali kasnije mi je donijelo probleme. Smatram da je normalno udebljati se na faksu, ali isto tako trebalo bi biti normalno i postati svjesniji o zdravlju.\' Whitney Port, TV osoba, modna dizajnerica i spisateljica.



\'Prvi tjedan na faksu je bio grozan. Pomislila sam da mora da sam luda kada idem tamo i pitala sam se treba li mi sve to. Srećom, smogla sam snage i nastavila.\' Emma Watson, glumica.

\'Griješila sam, ali griješila sam sama jer sam tako izabrala. Nitko nije birao umjesto mene.\' Sandra Bullock, glumica.

\'Mislim da snaga leži u edukaciji. Jedan od mojih glavnih ciljeva je da ohrabrim ljude da budu snažni.\' Oprah Winfrey, TV voditeljica.

\'Velika tajna života je da nema nikakve tajne. Koji god tvoj cilj bio, možeš ga ostvariti ako si spreman raditi.\' Oprah Winfrey, TV voditeljica.

N.LJ.J

foto: photoxpress.com

Još vijesti