Vodič za brucoše

Vodič za brucoše

Top 7 stipendija za sve one koji 2022. godine žele studirati u ŠVEDSKOJ

Objavljeno 07.07.2021. u Vodič za brucoše

Poznata po svojim bogatim šumama i predivnim jezerima, Švedska je jedna od najljepših zemlaja Skandinavije i Europe koju možete posjetiti i istražiti.

Da ne bi bilo 'nismo znali': Mali pojmovnik za brucoše

Objavljeno 05.07.2021. u Vodič za brucoše

Ako si brucoš i uopće ne razumiješ o čemu to pričaju stariji kolege ili profesori, nema frke - pomažemo ovim kratkim, ali slatkim pojmovnikom.

8 najgorih pitanja kojima će te roditelji UDAVITI kad se vratiš kući s faksa

Objavljeno 30.06.2021. u Vodič za brucoše

Kada napokon završe rokovi, jedva se čekamo vratiti kući i pojesti tanjur domaće juhe, leći udobni krevet sobe u kojoj smo proveli srednjoškolske dane i smazati komad bakine domaće pite. Uz sve te blagodati čekaju vas i katastrofe...

Žestoka rasprava: Život u domu 'samo za djecu' i 'parazite poreznih obveznika' ili neponovljivo studentsko iskustvo?

Objavljeno 04.06.2021. u Vodič za brucoše

Dakako da biranje između studentskog doma ili stana nije laka odluka. Ona ovisi o mnogočemu (vašem karakteru, spremnosti da dijelite skromni prostor s nepoznatim ljudima, ali i sanitarni čvor i kuhinju), a ponajviše o vašoj financijskog situaciji.

Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta upise provodi ONLINE – evo što svaki brucoš mora pripremiti i kako će sve izgledati

Objavljeno 19.05.2021. u Vodič za brucoše

Epidemiološke mjere kojih se pridržavamo zadnjih godinu i pol dokazale su kako se velik dio poslova koje smo inače obavljali iz ureda ili predavaona, zapravo mogu raditi od kuće. Provedeno je bezbroj istraživanja na ovu temu koliko je rad od kuće dobar za produktivnosti ili ne, no, cilj i ishod svakog rada su ostali isti.

Neki su pauzirali godinu, a neki žale što studiraju: Jesu li brucoši trebali upisati faks tek nakon pandemije?

Objavljeno 03.05.2021. u Vodič za brucoše

Bez obzira na fakultet ili godinu studija, studenti su se našli u vrlo teškoj i nepovoljnoj situaciji. Među njima je sigurno najteže brucošima jer nemaju priliku iskusiti studentski život kakav je bio prije pandemije.

Maturant i brucoš – istovremeno: Ovaj je genijalac završio 2 razreda srednje i brucošku godinu faksa – u samo godinu dana

Objavljeno 29.04.2021. u Vodič za brucoše

Neki su vrijeme pandemije iskoristili da u školi odslušaju nekoliko dodatnih predmeta i katapultiraju se par koraka dalje od svojih vršnjaka.

Mamurni brucoš prava nije mogao na seminar – prijatelj obukao njegovu odjeću i otišao umjesto njega

Objavljeno 20.04.2021. u Vodič za brucoše

Iako ni njemu nije bilo dobro, obukao se kao prijatelj i otišao na njegov faks o kojem nije imao pojma.

Teško mu je: Očajni brucoš pitao postane li studiranje lakše nakon prve godine – evo što su mu odgovorili

Objavljeno 16.04.2021. u Vodič za brucoše

Državna matura omogućuje prijavu više fakulteta (studija) koji su maturantima atraktivni, no nakon polaganja ispita i objave rang-liste, dolazi vrijeme za konačnu odluku: za koji se zbilja odlučiti.

Učitaj još