Vodič za brucoše

AUČ! Brucoši ekonomije tračali dekana na dosadnom Zoom predavanju: Nisu imali pojma da i on može pročitati 'sočne' poruke

MojFaks | Vodič za brucoše, 12.01.2021., Autor: Lidija B.Brucoši ekonomije tračali dekana/ilustracija
Foto: Nejron Photo/Shutterstock

'Dragi dekane, ćevapi se o'ladili…'

Brucoši Ekonomskog fakulteta u Beogradu očigledno su očekivali zanimljivije predavanje iz matematike od onoga koje im je, putem Zoom-a, priuštio ni više ni manje nego njihov dekan glavom i bradom. Izgleda da ih gradivo nije previše zanimalo pa su se počeli "dopkati" i ogovati ga, blaženo nesvjesni da i dekan ima uvid u poruke. Tako su studenti pisali da "ne vjeruju što slušaju", na koji način dekan objašnjava gradivo i pitali se "je ovakvo predavanje realno", piše Noizz.rs.


...Slažeš li se? Brucoši više vole online predavanja u realnom vremenu, a apsolventi snimke i 'preze'...


...Tko se boji faksa još? Brucoši ispričali što ih je sve UGODNO i NEUGODNO iznenadilo na početku godine...


Matematika nikad neće biti rakija


"Ovo sam iskreno upisao da ne bih kao mentol išao na privatni fakultet", glasi jedan od komentara koji je nasmijao sve u grupi. A onda je kolegica nadmašila i taj komentar svojim doprinosom. "Bolje da sam bila sponzoruša nego ovo da pratim", napisala je.


foto: Instagram/ekomanija via Noizz.rs


Naravno, u ovakvoj komunikaciji u nekom trenutku se skrenulo s teme pa su se otvorile neke poslovne ponude. "Pozdrav Ilija, vidjela sam vaš oglas za rakiju. O kojoj sorti je riječ", pitala je djevojka koja očito nije previše marila za materiju koju dekan predaje. Ne treba naglašavati da su se nakon njenog pitanja nastavili redati komentari na rakiju.


...Ispovijesti brucoša: Kako smo preživjeli početak nastave...


Iskusniji studenti tvrde da je ovo "najjača stvar koja se dogodila na Ekonomskom fakultetu" i dodali da vjeruju da su brucoši i te kako svjesni da će dekan vidjeti sve poruke koje su izmijenili zbog nemarnog načina kojemu su pribjegli kako bi ogovarali predavača.


...Probili led i preživjeli: Doznajemo kako su brucošima prošla prva predavanja...


Prvo online predavanje baš i nije slavno prošlo, a kakav će stav dekan zauzeti prema onima koji su se raspisali u porukama…teško je reći. Brucoši se samo mogu nadati da ima smisla za humor.


Izvor: Noizz.rs


Ekonomski fakultetBeograddekanZoom predavanjeogovaranjebrucošitračanje


Prati nas na Instagramu!