Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ma gdje su te dvorane na zagrebačkoj Ekonomiji? Po ovom faksu već godinama se gube studenti

MojFaks | Vodič za brucoše, 12.10.2017.Ma gdje su te dvorane na zagrebačkoj Ekonomiji? Po ovom faksu već godinama se gube studenti

Čini se da studenti EFZG-a muku muče s pronalaženjem dvorana u koje jure na predavanje. I to unatoč detaljnom vodiču koji možete pronaći na službenim stranicama fakulteta.

U jednoj Facebook grupi studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu povela se rasprava s ciljem što jasnijeg objašnjavanja točne lokacije sportske dvorane. Unatoč sličici koju možete pronaći na službenim stranicama fakulteta, ali i dodatnom pojašnjenju u obliku strelice koje je dodao jedan kolega, čini se da studentu koji traži dvoranu nije nimalo olakšalo.


foto: screenshot/Facebook

Je li zbilja tako teško savladati raspored dvorana i prostorija na tom fakultetu?

Javila nam se i jedna kolegica, dugogodišnja studentica, koja priznaje da se gubila po hodnicima i zgradama nekoliko puta tijekom studija, a isto joj se dogodilo nedavno.

"Što je najjače, ja u ponedjeljak nisam znala naći dvoranu 8", rekla nam je u nevjerici. "Prekinula sam telefonski razgovor, zaustavila čistačicu da me uputi, kaže žena da nema pojma gdje je osmica, gore valjda. Strelica pokazuje meni lijevo, samo što nije tamo dvorana, ma kaos, ogroman je faks...", pojadala se.


foto: screenshot/efzg.unizg.hr

Kako kaže koelgica, postoje dvije ploče na ulazu, jedna pokazuje lijeve dvorane, druga desne. Za ovu osmicu, na ulazu piše strelica lijevo za dvorane 7, 8.

"Međutim, kad sam došla na prvi kat, tamo je sedmica, a osmice nema. Odem kat iznad, 11 i 12. Koji k..? I na kraju pitam neku curu, ono osmica na prvom katu desno...", priča kroz smijeh.

Iako je svakom brucošu plan zgrada i prostorija zasigurno konfuzan, dovoljnim brojem obilazaka po dvoranama fakulteta, snalaženje u prostoru preći će u rutinu.

L.B./foto: http://efzg.unizg.hr


Ekonomski fakultetZagreborijentacijaraspored prostorijasamostalnoprvikoraci