Vodič za brucoše

Tražiš novu najbolju prijateljicu u Zagrebu? Onda je 'speed friending' baš za tebe

MojFaks | Vodič za brucoše, 02.09.2021., Autor: Lidija B.Ako tuguješ za besticom koja je upisala drugi fakultet ili sveučilište, ovo je prilika da upoznaš novu!
Foto: ilustracija/Shift Drive via Shutterstock

Savršeno za brucošice!

Za otprilike mjesec dana službeno započinje nova akademska godina. S obzirom da je naizglednija opcija kontaktne nastave, barem što se preporuka MZO-a tiče, vjerujemo da će mnogo brucoša ove jeseni stići u Zagreb, pomalo izgubljeni i bez prijatelja iz srednje škole.


>>>Kad se sklapaju 'vječna' prijateljstva: u srednjoj ili na faksu? Evo presude!<<<


Ako si i ti jedna od takvih brucošica koja već sada tuguje za best frendicom koja je upisala neki drugi fakultet, sveučilište ili se odlučila za posao, možda je speed friending idealna opcija za pronalaženje nove prijateljice.


Ako ti je prva asocijacija na speed friending popularniji speed dating, onda si u pravu. No, iako je upoznavanje romatničnih partnera na ovaj način svakako učestaliji oblik "brzog spajanja", friending se ipak fokusira na prijateljstvo i sklapanje novih poznanstava među djevojkama.


>>>Prijateljstvo kao iz bajke: Studentica cimerici udaljenoj 280 kilometara POŠTOM poslala omiljene hrenovke u tijestu<<<


18. rujna u Zagrebu će se po drugi put održati Female speed friending, događanje kojemu je cilj okupiti djevojke i žene na jednome mjestu kako bi se upoznale i sprijateljile, ukoliko "kliknu".Kako to pojašnjavaju organizatorice interesantnog događanja, na jednom će mjestu okupiti sve sudionice koje će se onda podijeliti u grupe prema osobnim interesima. Svakih 5 minuta djevojke će izmijeniti sugovornice kako bi se upoznale sa što većim brojem polaznica događanja. Nakon razgovora, svakoj ćete potencijalnoj prijateljici dodijeliti neku ocjenu kako bi se na kraju mogle uspješno povezati baš s onima s kojima ste se "našle".


Nekoliko dana poslije susreta, mailom ćete dobiti sve potrebne podatke o djevojkama kojima ste dale najviše ocjene (kao i one vaše) pa ćete, sasvim bez opterećenja i obaveze, moći dogovoriti novo druženje u vlastitome aranžmanu.


>>>Gore od prekida s dečkom! Zbog priča o cimericama ovih zagrebačkih studentica i vi ćete se rasplakati<<<


Ako ovo zvuči kao nešto što biste rado isprobale, pojavite se 18. rujna u Melin caffe-u, kultnom kafiću smještenome u samome centru grada, na adresi Kožarska ulica 19.


Nije zgorega napomenuti i to da vas na događanju očekuju i akcijske cijene pića.


Female friend datingspeed friendingprijateljstvoupoznavanjeMelin caffecentar gradasklapanje prijateljstvabesties


Prati nas na Instagramu!