Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Hit ovogodišnje BRUCOŠIJADE na jednom mjestu: Na vama je da odaberete ili jednostavno posjetite SVE

MojFaks | Vodič za brucoše, 09.10.2019.Hit ovogodišnje BRUCOŠIJADE na jednom mjestu: Na vama je da odaberete ili jednostavno posjetite SVE

Početak akademske godine sa sobom donosi i otvaranje nove sezone tuluma, a kako najbolje početi nego brucošijadama? Kako biste smanjili vrijeme provedeno na Facebooku, virtualno smo obišli evente za vas i napravili plan za listopad.

Prvobitna ideja brucošijada jeste da su one neki welcome party za brucoše, tj. najnovije studente pojedinih fakulteta. Međutim, iskustvo je pokazalo, da se na brucošijadama susreću i starije generacije, a nije rijetkost zbog dobrih koncerata da zaluta i neki 'stariji studenti'. 

Sveučilišna brucošijada 


Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zborovima Učiteljskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Medicinskog fakulteta organizira 6. izdanje Sveučilišne brucošijade u Studentskom centru. Tulum je zakazan za 26. listopad, a za sjajne nastupe pobrinut će se  TBF, Minea, Jakov Live, Dj Sasha Barthezz, a još neka imena bit će kasnije objavljena. Trenutna cijena ulaznica je 25 kuna, a ako ih ostane na dan održavanja moći će se nabaviti putem Entrio servisa po cijeni od 40 kuna. 

Sve što je potrebno za uspješan početak jeste pozitivan stav, a to znaju i TBF-ovci.


Više informacija ovdje

Brucošijada FER-a


I ove godine FER se pretvara u koncertni prostor i to 9.11. u sklopu FER-ove brucošijade. Organizatori ove brucošijade su Savez Studenata FER-a i KSET, a nastupit će čak 16 izvođača. Od otkrivenih imena koji će se popeti na binu tu su Brkovi, Svemirko, Zoster, Porto Morto, Sajsi MC, Mnogi Drugi i zaista mnogi drugi. Ako neko ne bude za parti, ova brucošijada organizira i projekcije filmova u kinima te nezaboravne hitove na KSET Caffeu. 

Regularne karte po cijeni od 70 kn mogu se nabaviti od ponedjeljka, 7. 10. u Dirty Old Empireu i glazbenoj knjižari Rockmark, a od srijede, 9. 10. i u KSET-u. Brucoši FER-a kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna mogu kupiti isključivo u KSET-u od uz predočenje e-indexa. 


Foto:Facebook/Brucošijada FER-a

Više informacija i najavu izvođača možete pratiti ovdje

Zdravstveno veleučilište 


Klub Roko već sutra (10.10.) rasplesat će Brucošijada Zdravstvenog veleučilišta, s početkom u 23:00h. Organizatori pozivaju sve studente da dođu nazdraviti za novu i uspješnu akademsku godinu, a vjerujemo da ne moraju dvaput govoriti. Karte u pretprodaji su 20kn i mogu se pronaći kod studentskih Predstavnika. U četvrtak karte će se moći kupiti n ulazu u Roko po cijeni od 30 kn.


Foto:Facebook/Zdravstveno veleučilište

"Studenti sadašnji, bivši i oni vječni, profesori, prijatelji, bolje i lošije polovice, rođaci, susjedi sa Save i usputni posjetitelji svi ste dobrodošli na ludi provod s uvijek zabavnim zdravstvenicima", stoji u eventu na događaj.

 
Brucošijada Ekonomskog fakulteta


Nakon Zdravstvenog veleučilišta, Club Roko bit će mjesto još jedne brucošijade. I ove godine Hrvatska studentska asocijacija organizira jedan od najpopularnijih studentskih partija u Zagrebu - brucošijadu Ekonomskog fakulteta. Za dobru atmosferu pobrinut će se vrhunski DJ, akcijske cijene pića i vrijedne nagrade. Ova brucošijada je 26.10., taman se stignete odmoriti od onih koje ćete posjetiti ranije. Na službenom eventu događaja, mogu se naći informacije o ulaznicama, te stoji da će u pretprodaji biti 30 kn, dok na dan partija 40 kn. 


Foto:Facebook/Brucošijada Ekonomskog fakulteta


Brucošijada KIF-a 


Prema najavi KIF-ovci svojom brucošijadom žele pokazati kako posjeduju najbolju ekipu na Sveučilištu. 
Nova Brucošijada planirana je 24.10. u Clubu Roko, s početkom u 23:00h.  Za zabavu će se pobrinuti Grupa Motiv i DJ. Cijena ulaznice u pretprodaji je 20kn (broj tih karata je ograničen), dok će u četvrtak na ulazu u Club Roko cijena ulaznice biti 30kn, stoji u eventu.

Brucošijada SFZG-a


Studentski zbor Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira brucošijadu u Opera Clubu 19.10. Ulaz se naplaćuje 30kn, a besplatan je za sve koji na ulazu predoče online kartu. Više informacija na eventu.


Brucošijada VEF-a


Studenti Veterinarskog fakulteta žele brucošima pokazati kulturu partijanja u studentskim prostorijama Veterinarskog fakulteta. Studentski zbor Veterinarskog fakulteta u suradnji s Udrugom Studenata Veterinarske Medicine organizira još jednu brucošijadu veterine. 


Foto:Facebook/Brucošijada Veterine

"Pozivamo sve brucoše, redovne studente, parcijale, one koji su se ispisali, oni koji se nikad nisu uspjeli upisati, one koji će se tek upisati, one koji su nažalost završili i sve ostale studente Sveučilišta u Zagrebu da nam se pridruže na najboljoj brucošijadi u gradu!", stoji u objavi na Facebooku
Parti je zakazan 18.10., ulaz je slobodan, a cuga će biti jeftina.

Brucošijada Prava 


Pravni fakultet u Zagrebu po drugi put organizira brucošijadu. I za ovaj parti odabrana je popularna lokacija među studentima, Club Roko. Organizatori žele pružiti dobrodošlicu svim brucošima i okupiti studente svih smjerova. "Očekujemo više od 1000 kolegica i kolega koji će do ranih jutarnjih sati tulumariti uz odličnu glazbu i još bolju ekipu!", piše u objavi.  

Sretno brucošima i svima koji se osjećaju tako!

A.Z.


studentibrucošijadepartiFERSveučilišna brucošijadaprvikoracisamostalno