M. P. u Laganini

Održavaju se Dani čokolade i kave: Evo gdje ćeš moći napraviti vlastitu čokoladicu s posipom

Posjetitelje očekuju vodeća imena slastičarske scene

20. veljače 2023 15:43
Dani čokolade i kave

Dani čokolade i kave Foto: Muzej čokolade Zagreb/Instagram

Dani čokolade i kave u Zagrebu održat će se od 23. do 26. veljače u prostoru Family Malla, a posjetitelje očekuje 50 izlagača s prostora Hrvatske, Slovenije, BIH, Srbije i Italije. Cijena ulaznice bit će 3 eura, a svoju ponudu predstavit će vodeća imena slastičarske scene i kave kroz kreativne radionice.

Kako prenosi Zagreb.info, dio ovogodišnjeg programa bit će performans akademskog kipara Petra Popijače koji će iz masivnih blokova čokolade stvoriti skulpture. Čokoladne skulpture bit će ponuđene na aukciji, a sav prihod će uplatiti na račun Zaklade Solidarna koja podržava ravnopravnost žena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muzej čokolade Zagreb (@chocolatemuseumzagreb)

 Anamaria Company, Franck, Torterie Macaron, Vilma slastice, DeLonghi, Lavazza, Slatkopedija, Choco slastice, OPG Rogić i Costa coffee samo su neki od izlagača koji će predstaviti svoju ponudu na manifestaciji koju organizira Muzej čokolade Zagreb.

Manifestacija će biti otvorena za posjetitelje od 10 do 20, a 26. veljače radno vrijeme će biti skraćeno do 18 sati.

U programu su različite vrste radionica na kojima možete naučiti osnove u radu s čokoladom, upoznati se s ručnom izradom pralina i napraviti vlastitu prirodnu kozmetiku. Raspored radionica možete pronaći na web stranici Muzeja čokolade Zagreb. Osim kreativnih radionica za odrasle, u sklopu manifestacije održat će se i glazbene radionice za djecu.

Sve dodatne informacije možete pronaći na društvenim mrežama i na službenoj web stranici, a u četvrtak vam ništa drugo ne preostaje, nego uživati u pralinama svih oblika i okusa.

Još vijesti