Svaki dan na predavanjima je - sama

Popularnost platforme Reddit, kad je postavljanje raznoraznih pitanja posrijedi, nenadmašiva je. Osim što funkcionira kao forum na kojemu svatko može podijeliti vlastito iskustvo i mišljenje, korisnici putem njega rado komentiraju članke objavljene na domaćim i stranim portalima, dijele informacije, zanimljivosti i kritike na račun svih aktualnosti.

Jedna od takvih aktualnosti trenutno je i upisivanje na fakultete i tema popularnosti određenih studija među mladima.

Indeks i studenti Ogroman porast studijskih programa, a sve manje studenata u Hrvatskoj: Točan broj ne znaju ni u Ministarstvu

Zanimljiv slučaj podijelila je studentica koja se, zbog stanja na svom smjeru, zapitala opada li popularnost studiranja među mladima u BiH.

Sama na smjeru, inače po 30 studenata

Kako je navela, trenutno studira u Bihaću i to kaj jedina polaznica smjera koji je odabrala. "Studenti, kakvo je kod vas trenutno stanje sa brojem studenata na fakultetu? Ja sam npr. sama na svom smjeru, a ostatak fakulteta broji oko 30 studenata. Inače studiram u Bihaću. Zanima me kako je u ostatku BiH?", napisala je u pitanju koje je prenio Studomat.ba.

U komentarima se otvorila rasprava, a mnoge je zanimalo kako je moguće da samo jedan student studira na smjeru.

Grupa studenata Hrvatskoj se loše piše? Premalo mladih od 20-29 godina, sve manje studenata na fakultetima, sve više iseljenih...

"Jel' to znači da imaš 1 na 1 predavanja k'o Veliki Aleksandar?", duhovit je ovaj korisnik mreže uz komentar da je njih 11 na smjeru.

Predavanja kao instrukcije

Studentica je na ovaj komentar dodala da je osjećaj kao da je na instrukcijama tijekom predavanja.

Neki su ovoj studentici savjetovali da se prebaci na Sveučilište u Sarajevu i provjeri je li joj fakultet priznat u inozemstvu.

Zbog specifičnosti svog slučaja, studentica je naknadno obrisala svoju prvotnu objavu, no komentari korisnika ove mreže i dalje su dostupni.

popularnost studija sama bihać reddit instrukcije

Još vijesti