M. P. u Laganini

Proslavio se u ulozi Chandlera Binga, a sada odbija gledati sve epizode popularnih Prijatelja

Prije nekoliko dana je napunio 54 godine.

22. kolovoza 2023 13:54
Glumac Matthew Perry

Glumac Matthew Perry Foto: _chandler.bing____/Instagram

Prijatelji su jedna od najpopularnijih humorističnih serija koja je davno završila i dalje ima brojne fanove diljem svijeta. Ova slavna šestorka uvijek se držala skupa i nasmijavala mnoge gledatelje svakodnevnim anegdotama.

Prije nekoliko dana, Matthew Perry, jedan od šestorke je napunio 54 godine. U popularnoj seriji ovaj se glumac proslavio u ulozi Chandlera Binga, a zbog jednog razloga odbija gledati epizode koje su mnogim obožavateljima svakodnevno na repertoaru.

Naime, za vrijeme snimanja Prijatelja, Matthew se borio sa zlouporabom opojnih supstanci. Jedna od glavnih glumica, Lisa Kudrow, komentirala je cijelu situaciju za novinare The New York Timesa: „Kad Matthewu ne bi bilo dobro, nije bilo zabavno. Samo smo beznadno stajali sa strane. Jako nas je boljelo.“

Prošle godine je otkrio razlog zašto se nikada ne vraća u vrijeme kada je glumio Chandlera i dodao: „Znam točno u koje vrijeme sam konzumirao alkohol, u kojem opijate, u koje kokain. Ne želim to gledati jer je to ono što vidim. U jednom trenu sam bio toliko loše da sam se tresao pa sam morao osloniti ruku na stol da to ne bi uhvatila kamera.“, a ovisnost ga je pred nekoliko godina skoro koštala života, stoji na index.hr.

 

 

Još vijesti