V.F. u Laganini

Pulsko Sveučilište poziva studente na STEM Games: Evo kako se prijaviti

Igre će se održati u Umagu.

13. veljače 2024 15:50
STEM područja

STEM područja Foto: Canva

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva sve zainteresirane studente na sudjelovanje na ovogodišnjim STEM Games. Igre će se održati u Umagu od 12. do 17. svibnja.

Riječ je o najvećem studentskom STEM natjecanju u regiji gdje će sudionici odmjeriti snage u znanju, sportu ili eSportu. Osim natjecanja, natjecatelje očekuje edukativni i zabavni program. Prijaviti se mogu studenti svih sastavnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Prednost imaju studenti koji se aktivno bave nekom od kategorija. Također, na natjecanje se mogu prijaviti i studenti koji su završili studij u prethodnoj akademskoj godini, ali to ne vrijedi za kategoriju znanje, već samo za sport i eSport.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UniPu - STEM games (@unipu_stemgames)

 

Studenti se mogu natjecati u više sportova, ali mogu biti odabrani za sudjelovanje samo jednom. Osim toga, student se ne može istovremeno natjecati u više različitih kategorija već će se morati opredijeliti samo za jednu.

Treba napomenuti da studenti trebaju platiti sudjelovanje pa tako oni koji na natjecanje dolaze organiziranim prijevozom plaćaju 75 eura, dok studenti koji idu vlastitim prijevozom plaćaju 60 eura. Svi zainteresirani se mogu prijaviti do 23. veljače 2024. godine.

Za dodatna pitanja možeš kontaktirati organizatore putem službene Instagram stranice unipu_stemgames ili putem e-maila: nhorvat1@student.unipu.hr.

Još vijesti