M. P. u Laganini

Fanovi na aparatima! Otvoren „Central Perk“ po ugledu na čuveni kafić iz Prijatelja

Sve podsjeća na slavnu šestorku.

15. studenog 2023 13:57
Bostonski Central Perk

Bostonski Central Perk Foto: Instagram/centralperk i friends/Screenshot

Ljubitelji najpopularnije humoristične serije Friends „na aparatima“! Ovo možda nitko nije očekivao, ali u Bostonu se otvorio moderan kafić inspiriran Central Perkom.

Kafić je smješten u Newbury Streetu, a detalji koji se nalaze unutra vraćaju uspomenu na slavnu šestorku koja se uvijek držala skupa. Tu je narančasti kauč, natpisi posvećeni glavnim likovima i posebne šalice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Central Perk (@centralperk)


Ovaj kafić je raj za sve obožavatelje serije, a imaju i kavu s posvetom. Pa tako na službenoj stranici imate mogućnost kupiti merch, a jedna od ponuđenih kava je „We were on a coffee break“ s okusom lješnjaka, karamele i tamne čokolade. Osim kave, možete kupiti još mnogo raznih proizvoda kao što su šalice, kape i torbe.

U ponudi imaju kave koje možete popiti samo u ovom kafiću, a jelovnik će se mijenjati tijekom dana, piše People. Jela će naravno biti u znaku likova ove popularne serije, a obožavateljima će neka jela sigurno biti poznata. Interijer, ponudu, lokaciju i sve ostale informacije možete vidjeti na službenoj stranici ili Instagram profilu.

Još vijesti