M. P. u Vijesti

Zbog radova se na mjesec dana zatvara Avenija u Novom Zagrebu, a ove linije će prometovati djelomično izmijenjenim trasama

Provjerite koje su linije u pitanju.

21. rujna 2023 11:50
ZET autobus

ZET autobus Foto: MarinaP/Shutterstock

Na službenoj stranici ZET-a objavljena je vijest o izmjeni prometa zbog radova koji uvjetuju zatvaranje Avenije Većeslava Holjevca, na dijelu od Nežićeve ulice do ulaza u naselje Podbrežje.

Izmjene će vrijediti za autobusne linije 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor – Petrovina), 311 (Glavni kolodvor – Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor – Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor – Velika Gorica).

Pa tako će od danas, 21. rujna, navedene autobusne linije prometovati djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera, a radovi će trajati od danas mjesec dana. Od Glavnog kolodvora će krenuti redovnim trasama do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice (lijevo) i (desno), pa Ulica Savezne Republike Njemačke i nastavit će redovnim trasama prema svojim odredištima.

Autobusna linija 268 privremeno neće koristiti stajalište Građevinska škola u smjeru juga i obostrana stajališta Podbrežje, Otok-Nežićeva, Otok i Oreškovićeva. Na izmijenjenom dijelu trase linija 268 neće koristiti usputna stajališta osim autobusnog stajališta Građevinska škola na Islandskoj ulici u smjeru istoka i obostranog autobusnog stajališta Oreškovićeva u Ulici Savezne Republike Njemačke.

Još vijesti