Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom auto

Ove godine slavna Corsa Xmass 'jaše' još jače: Najpoznatiji božićni automobil sa Save kitili studenti iz svih dijelova Hrvatske VIDEO

Objavljeno 04.12.2020.

Ekipa iz doma na 'Savi' i ove godine aktivno radi na pravom adventskom ugođaju – kako u prostorijama doma, tako i izvan njega.

Studentici se pokvario AUTO na nezgodnom mjestu, a njezina je poruka postala pravi HIT: 'Dragi barba pauk...'

Objavljeno 06.08.2020.

Nesretnoj studentici pokvario se automobil na krivom mjestu, a njezina srcedrapajuća poruka koja je osvanula na staklu automobila postala je pravi hit.

Skandal s kuponima! Studenti revoltirani: 'Ovaj autoprijevoznik nas pljačka, a mi jedva skupimo za pokaz…' Prijavili sve Ministarstvu prometa

Objavljeno 24.06.2020.

Sredinom mjeseca ožujka, na snagu je stupila zabrana održavanja fizičke nastave na svim visokoobrazovnim institucijama u Hrvatskoj. Studenti su svoje obaveze pohađanja nastave odrađivali isključivo on-line. Čime je potreba za putovanjem do dokinuta.

Student Tomislav osmislio video za luksuzni francuski brand!

Objavljeno 14.02.2020.

Tomislav ima 24 godine i trenutno u Budimpešti završava magisterij iz komunikacija i marketinga. Još tijekom faksa dobio je posao u producentskoj kući, te je nedavno kreirao i prvi promo video. Možemo reći da se ovom studentu posao uz studij svakako isplatio!

Advent na kotačima: Provozali smo se u novoj božićnoj atrakciji, a za sve su 'kriva' dva studenta – VIDEO

Objavljeno 02.12.2019.

Opel Xmass oduševio je i nas kao i brojne studente pa smo rezervirali termin vožnje i provozali se sa simpatičnim dvojcem, Martinom i Mislavom, u njhovom božićnom izdanju Opel Corse. Ne propustite pogledati i VIDEO kako nam je bilo u nezaboravnoj adventskoj vožnji...

Ovako polažu mladi Splićani: Porsche iz lokalne autoškole raspalio društvene mreže

Objavljeno 29.11.2019.

Neki kažu da im je napokon jasno zašto su autoškole digle cijene...

Možeš osvojiti besplatni vozački, a jedino što moraš učiniti je - odgovoriti na pitanje

Objavljeno 10.09.2019.

Prilikom obilježavanja 'Dana bez mobitela u prometu', Hrvatska udruga menadžera sigurnosti je, uz financijsku potporu dvaju Ministarstava i Nacionalnog programa sigurnosti u prometu, osmislila kampanju 'Osvoji vozački', a sve što budući vozači moraju učiniti kako bi i osvojili besplatnu autoškolu je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje.

Provjerite svoje znanje: HAK objavio novi ispit prometnih propisa!

Objavljeno 18.06.2019.

Hrvatski autoklub na svojoj internetskoj stranici objavio je novi online ispit iz poznavanja prometnih propisa – 10 pitanja koja nose sveukupno 40 bodova.

 Njegova Lada ide unatrag: Student dobio pohvale milijardera Elona Muska za svoj 'izum' VIDEO

Objavljeno 19.02.2019.

Ruski student Sergej Artušenko svoj je automobil 'preokrenuo' pa on sada vozi samo u 'rikija'. Njegova Lada može ići samo unatrag, a njegov pothvat je fascinirao i milijardera te inženjera Elona Muska koji je studentu 'skinuo kapu'.

Tko je ovaj 'genijalac'? Zagrebački student odustao od autoškole jer nije htio pokazati 'usta na usta' na muškoj lutki

Objavljeno 08.01.2019.

Bez prolaska ispita iz prve pomoći nemoguće je dobiti vozačku dozvolu; ondje se uči kako pomoći unesrećenoj osobi u slučaju automobilske i druge nesreće, a reanimaciju polaznici demonstriraju na lutki. Čini se jednostavno? Možda, ali ne i za jednog zagrebačkog studenta koji je samo odustao od prve pomoći jer, pazite ovo, nije htio reanimirati mušku lutku.