Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom emocije

'Da ga pozovem na kavu?' Studentica s Filozofskog na drugoj godini dobila novog profesora, njegov osmijeh uvalio ju u probleme...

Objavljeno 11.02.2020.

21-godišnja studentica Filozofskog fakulteta našla se u problemima – isprva nije obraćala previše pozornosti na novog profesora s druge godine, no s vremenom se to promijenilo toliko da misli da će zbog toga poludjeti.

Tabu tema o kojoj se ne govori: Znate li koliko se često studenti 'spetljaju' s profesorima?

Objavljeno 29.12.2016.

Sigurno mislite da se ljubav ili požuda između studenata i profesora događaju samo na filmskome platnu, ali statistika pokazuje drugačije.

Stvari koje su katastrofične kad dobiješ nogu prije Božića

Objavljeno 23.12.2014.

Uvijek je teško preboljeti prekid kad dobiješ nogu, ali je u vrijeme Božića i božićnih praznika još i teže. Izbjegavaj ovih nekoliko stvari ukoliko si friško izašao/la iz veze taman prije blagdana.

Nije uvijek med i mlijeko: 3 faze svake uspješne veze

Objavljeno 22.12.2014.

Za uspješnu vezu morate proći kroz ove tri faze. Bez obzira jesi li solo igrač, u ‘friškoj’ ili dugogodišnjoj vezi, dobro je znati da svaka veza mora proći kroz tri ključne faze kako bi bila uspješna i potrajala što dulje...

Adio, amore: portal za prodaju svih stvarčica koje su vam poklonile – bivše ljubavi!

Objavljeno 09.09.2014.

Umjesto da čuvate ove opasne mine koje će vam uništiti dobro raspoloženje, probušiti srce i dušu poput švicarskog sira i učiniti da posegnete za kanticom najdražeg sladoleda, zašto ih ne biste iskopali iz ladica i kutija, prodali, zaradili koju kunu i podijelili priču o njima s drugim ljudima koji su se našli u istoj situaciji?