Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom humor

Dekintirani student – samo zastarjeli meme ili hrvatska realnost?

Objavljeno 19.03.2021.

Zbrajaš zadnju lipicu za kopiranje skripti, svaki dan jedeš tjesteninu (ili rižu), čekaš da se otvori 'slasta' u menzi jer o kuglici sladoleda inače možeš samo sanjati? Je li ovo samo mit ili realnost hrvatskih studenata?

Top 5 memeova koji su vas nasmijali do suza: Evo što vas je oduševilo na našem Instagram profilu

Objavljeno 01.03.2021.

Malo smo se prisjetili nekih vrhunaca Instagram profila našeg portala, na kojem svakodnevno objavljujemo memeove i vijesti iz života studenata.

Nakon stand up-a Martin pokorio internet: Stripovi ovog studenta računarstva postali pravi hit na Redditu

Objavljeno 14.12.2017.

Kada smo prošli put radili intervju sa studentom Martinom Rosnerom, bavio se stand up komedijom te je nasmijavao ljude koji su dolazili na njegove nastupe. Sada nasmijava puno više ljudi jer su njegovi stripovi 'Hot Paper Comics' postali pravi hit na Redditu te konkurencija drugim popularnim djelima 'devete umjetnosti'.

Najbolji vicevi o studentima, profesorima i studentskom životu...

Objavljeno 08.01.2016.

Jer svi znamo da je smijeh lijek za mnoge probleme i eliksir dugog života...

Neobična pedagogija: profesori koji znaju kako nasmijati studente

Objavljeno 24.11.2015.

Prenošenje znanja i usađivanje ranih navika nije nimalo lagan posao! Odgovornost za nove naraštaje mladih intelektualaca, njihove kompetencije i stručnost težak je teret koji često previđamo i ne cijenimo dovoljno.

Stvari o faksu koje vam nitko nikada nije rekao

Objavljeno 11.09.2015.

Pitaj bilo kojeg bivšeg studenta kako je to studirati i budi siguran/na da ćeš dobiti hrpu savjeta o kupovanju ili kopiranju knjiga, odlascima na predavanja ili čitanju obavezne i izborne literature, ali neke stvari gotovo nikad ne isplivaju – one koje se ne tiču učenja, akademskih tema i ocjena u indeksu.

A baš kad ti trebaju san i odmor: 7 faza nesanice

Objavljeno 17.04.2015.

Nesanica je nezgodna stvar jer nikad ne znaš kad će te pogoditi. Najčešće je to baš kad sutra moraš rano ustati ili imaš neku obavezu zbog koje te hvata lagana trema.

Perverzno ili ne? Ova fotka danas je zapalila Internet, znate li zašto?

Objavljeno 16.03.2015.

Čini se kako imamo novi viralni hit! Ugledna voditeljica Natasha Billing našla se u središtu najnovijeg viralnog hita, a za sve je kriv izrez na njezinom sakou.

Ma koga vi farbate: laži koje si svaki student kaže na početku semestra

Objavljeno 16.03.2015.

Svi to radimo: odmorni i 'nabrijani', na početku svakog semestra bezočno si lažemo. Padaju odluke da ćemo vježbati i jesti zdravije, voditi najurednije bilješke, pametno raspolagati novcem...


Prati nas na Instagramu!