Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom objava

Treba li iz doma izbaciti neuredne stanare? 'Sram me kad vidim nečiji uložak, dlake ili tjesteninu na podu…'

Objavljeno 08.03.2021.

Suživot u studentskom domu sa sobom nosi određenu dozu kompromisa, na koji se pojedini teže privikavaju.

Kad muško dijeli savjete! Studentica u grupi zamolila za pomoć zbog GADNOG PMS-a: Savjet kolege raspalio žestoku raspravu

Objavljeno 09.07.2020.

Javna je tajna da studenti komuniciraju o svemu putem internih grupa. I dok su one na Facebooku možda najaktivnije i najbrže pružaju informacije zbog broja članova, postoje i one manje gdje su okupljeni npr. studenti iste godine ili zajedničkih kolegija.

TOP ili FLOP? Profesor svojom logikom objave rezultata kolokvija podijelio studente – nekima legenda, drugima bezveznjak

Objavljeno 22.11.2019.

Vrijeme nikada ne prolazi tako sporo kao kad očekujete rezultate ispita...

'Stavljajte profilne s dečkima da ne muvam džabe': Beogradski student urnebesnom objavom nasmijao regiju

Objavljeno 24.08.2017.

Koliko vam se puta dogodilo da ste na Facebooku zamijetili neku osobu koja vam se na prvu svidjela pa ste ju dodali, započeli priču i onda shvatili da nemate šanse jer je već zauzeta? Sigurno barem nekoliko puta, a jednom studentu iz Beograda su takve situacije očigledno dozlogrdile pa je napisao objavu o tome.

Raspisan 'Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima'

Objavljeno 18.06.2014.

Sukladno odluci Ministarstva, znanosti, obrazovanja i sporta raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studenskim domovima za akademsku godinu 2014./2015.

Profesor s ekonomije objavio najsjajnije bisere svojih studenata

Objavljeno 19.02.2014.

Nije neuobičajena pojava da se studenti prosipaju s mudrostima za vrijeme pismenog ili usmenog ispita i jedno što tada mogu učiniti jest nadati se da će kolege i profesor što prije zaboraviti. E pa ovaj profesor neće jer je sve zapisao!Prati nas na Instagramu!