Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom premijer

FER-ovac na prosvjedu 'oprao' premijera: 'Hrvatska je moja kao i njegova, imam pravo reći što me smeta'

Objavljeno 04.02.2021.

Mirni prosvjed poduzetnika nezadovoljnih, kako kažu, ekonomskim mjerama i diskriminatornim odlukama, održao se jučer na Trgu bana Jelačića, a među okupljenima je bilo i studenata od kojih je jedan postao prava zvijezda.

Hrvatski film kakav još niste gledali: Studenti i tinejdžeri snimili su ga bez ikakvog budžeta

Objavljeno 13.02.2020.

Studenti i tinejdžeri krenuli su u filmsku avanturu i odlučili snimiti dugometražni film o zagrebačkom noćnom životu pod nazivom Zagrebački ekvinocij, a već od danas film možete pogledati u hrvatskim kinima...

Međunarodna premijera filma: 'Tko je smjestio Kaktusiću?'

Objavljeno 06.11.2018.

Drugo izdanje Secret Arts Cinema približava se kraju. Najbolje stvari uvijek dolaze na kraju, pa je tako vrijeme i za jednu međunarodnu premijeru. One su uvijek znak prestiža na našoj filmskoj sceni, a pogotovo kad se radi o filmu u kojem su autorski sudjelovali i hrvatski filmaši. Film kojim se Secret Arts Cinema zaključuje je dokumentarac 'Tko je smjestio Kaktusiću?'.

'Mjesecima radim u poderanim tenisicama': Studentica iskrenim pismom 'oplela' po premijeru Plenkoviću

Objavljeno 16.04.2018.

Prema novim istraživanjima, iz Hrvatske odlaze ljudi uglavnom u dobi od 25 do 45 godina te se mnogi mladi uopće ne žele vratiti. Kada pogledamo što se događa u našem društvu, politici i u gospodarstvu – takvo stanje i razmišljanje uopće ne čude. To će možda učiniti i studentica koja je premijeru Andreju Plenkoviću poslala oštro pismo te upitala vladajuće 'sramite li se?'.

Premijer pozvao Nedžada Ribića da odustane od ispisa s fakulteta

Objavljeno 18.09.2015.

U svoje ime, kao nekadašnji student, ali i kao premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić je danas na sastanku pozvao Nedžada Ribića da odustane od namjere ispisa sa Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Tuzli.

Milanović savjetovao studente: 'Idite van, u Zapadnu Europu'

Objavljeno 14.07.2015.

Ako se ne budeš bavio/la politikom, ona će se baviti tobom. Zato je dobro svakog dana dobiti dozu aktualno-političkih tema jer jednostavno: 'Know your sh**!'

Premijer Milanović: 'Ne možete imati akademiju bez humanističkih disciplina, ali postoje prioriteti...'

Objavljeno 24.03.2015.

Na Facebook stranici Vlade Republike Hrvatske objavljen je video u kojem se premijer Zoran Milanović osvrnuo na problem izobrazbe onih zanimanja koja na tržištu rada trenutno nisu potrebna.

Upoznajte gospodina Greya: ekskluzivno predstavljamo prvi trailer i fotografije filma Pedeset nijansi sive!

Objavljeno 25.07.2014.

On je lijep, šarmantan, bogat i… neobično maštovit. Ovog savršenog muškarca vojska okorjelih obožavateljica do sada je mogla samo sanjati, no napokon je stigao i trenutak kada su se spojili lik i djelo gospodina Greya.

Studentica koja je smijenila premijera

Objavljeno 11.02.2014.

Da na vatru ne valjda dolijevati ulje dokazuje i slučaj studentice Elme Odobašić koja je postala poznata po tome što je “smijenila premijera Zeljkovića”.Prati nas na Instagramu!