Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom strip

Njena studentska tajna bila je striptiz: 'Zaradila bih 500-600 eura za noć, a radila samo par sati tjedno...'

Objavljeno 27.09.2021.

Njen muž zna za njenu 'studentsku tajnu', i ne, ne smeta mu.

Nakon stand up-a Martin pokorio internet: Stripovi ovog studenta računarstva postali pravi hit na Redditu

Objavljeno 14.12.2017.

Kada smo prošli put radili intervju sa studentom Martinom Rosnerom, bavio se stand up komedijom te je nasmijavao ljude koji su dolazili na njegove nastupe. Sada nasmijava puno više ljudi jer su njegovi stripovi 'Hot Paper Comics' postali pravi hit na Redditu te konkurencija drugim popularnim djelima 'devete umjetnosti'.

Danju studira pravo, noću zabavlja žene: Student Saša zaplesat će striptiz i na vašem tulumu

Objavljeno 16.11.2017.

Striperi nisu neuobičajena pojava na djevojačkim zabavama, a u susjednoj Srbiji su ovi oskudno odjeveni plesači sve češća pojava. Uglavnom ih angažiraju mladenkine prijateljice, a među ovim 'Magic Mikeovima' je i jedan student prava.

Smijehom protiv frustracije: Stripom prikazali kako izgleda traženje posla u Hrvatskoj

Objavljeno 18.04.2017.

Nezaposlenima je stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje stalni dom jer ondje pokušavaju pronaći posao. Puno puta smo bili u prilici vidjeti oglas koji nas je zainteresirao, ali i doživjeti blagi slom živaca jer u vrsti zaposlenja stoji sve češće omraženo 'stručno osposobljavanje'.

Doktorat iz stripa: novi studij za sve ljubitelje 'devete umjetnosti'

Objavljeno 26.11.2015.

Ljubitelji stripova imat će priliku upisati doktorski studij iz Tintina – ili bilo kojeg drugog stripovskog lika – uz stručno vodstvo prvog izvanrednog profesora ilustrirane fikcije i stripa na britanskom Sveučilištu u Lancasteru.

Ispovijest striptizete: 'Imam diplomu, ali nemam za režije'

Objavljeno 07.01.2015.

Tijana je počela raditi u striptiz klubu nakon što je godinama mijenjala brojne poslove na kojima je, bez obzira što ima diplomu jednog novosadskog sveučilišta, bila jako malo plaćena.

Profesor se skinuo na predavanju: tako se prodaje proizvod!

Objavljeno 13.07.2014.

Iako je svim studentima drago kad profesor zauzme malo ležerniji pristup objašnjavanju materije i pokuša predmet učiniti zabavnijim, ovaj je profesor malo ‘zabrazdio’ pokušavajući...

[VIDEO] Seksi djevojka testirala koliko su koncentrirani studenti u knjižnici

Objavljeno 14.05.2014.

Zamislite da učite u NSK-u i pijete jogurt. Zbog njega ste toliko koncentrirani da uopće ne primjećujete lijepu kolegicu preko puta vas.

U četvrtak na SUP! (Ne, nije velika, golovrata ptičurina nego izložba stripova 'Strip u Primijenjenoj')

Objavljeno 25.11.2013.

U Izložbenom salonu 'Izidor Kršnjavi', u četvrtak, 28. studenog u 19. sati, otvara se izložba hrvatskih strip autora, bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb i autora iz Novog kvadrata – “SUP – Strip u Primijenjenoj – od Julesa preko Novog kvadrata do danas”.

Striptiz kao dobar način zarade za studentsku školarinu

Objavljeno 02.11.2011.

Potpredsjednik jednog lanca striptiz klubova u Velikoj Britaniji pozvao je sve studente da upravo striptizom zarade novac za školarine. Naime, britanski se studenti svake nove akademske godine suočavaju sa sve većim cijenama školarina na sveučilištima.Prati nas na Instagramu!