V.F. u Akademska četvrt

Želiš pomagati mlađim kolegama u snalaženju na fakultetu i studentskom životu? Ovaj fakultet traži studente tutore koji će podijeliti svoja iskustva s brucošima

Svi se brzo prilagode na studentski život.

13. listopada 2023 11:08
Pomozi mlađim kolegama

Pomozi mlađim kolegama Foto: Canva

Iako se prilagodba na studentski život može činiti pomalo teškom, istina je da se svi vrlo brzo prilagode. Koliko god ponekad bio stresan, studentski je život ipak lijep i svi ga volimo. Tko će bolje uvesti mlađe studente u studentski svijet, nego stariji i iskusniji studenti? I vjeruj nam, nama starijim studentima nije problem pomoći brucošima. Dapače, rado ćemo to učiniti.

Ako si i ti stariji student koji želi uvesti mlađe kolege u studentski svijet i ako studiraš na Kineziološkom fakultetu i ti možeš sudjelovati u pomaganju mlađim studentima. Naime, KIF je raspisao Natječaj za izbor studenata tutora.

Tako se pozivaju studenti druge i viših godina sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Kineziologija, stručnog prijediplomskog studija Izobrazba trenera te stručnog diplomskog studija Izobrazba trenera da se jave na spomenuti Natječaj kako bi pomogli mlađim kolegama u snalaženju u akademskoj zajednici, prilagodbi studiranju na pojedinoj studijskoj godini te općenito studentskom životu.

Koji su uvjeti?

Zainteresirani studenti trebaju imati prosjek ocjena 4,00 ili viši, dobre komunikacijske i organizacijske vještine, pozitivan stav prema radu i spremnost na dodatni rad te sklonost timskom radu.

Kandidati su dužni uz prijavu priložiti motivacijsko pismo, potvrdu s prijepisom ocjena iz studomata, potvrde o dosadašnjem angažmanu u sportskim klubovima, na sportskim događajima, u turizmi i sl.

Prijave se podnose do 26. listopada 2023. godine.

Tekst Natječaja možete pročitati u nastavku.

Još vijesti