P.S. u Laganini

Baš kao kod kuće! Dubrovačka studentica pokazala kako je uspješno organizirala svoju studentsku sobu

Dobra organizacija stvari i nekoliko detalja dali su toplinu ovoj studentskoj sobi

24. studenog 2023 10:42
Organizacija studentske sobe

Organizacija studentske sobe Foto: marijanatadicc; TikTok/Screenshot

Studentica koja živi u studentskom domu u Dubrovniku, na svojem TikTok profilu pokazala je kako su ona i njezina cimerica organizirale njihovu studentsku sobu.

Studentske sobe poznate su po malim i skučenim prostorima, manjku polica i prostora u ormarima, ali ne mora to uvijek biti tako! S time da je dubrovački studentski dom jedan od novijih u Hrvatskoj, a ima i više prostora od nekih drugih domova, ove dvije studentice su zaista uspjele puno stvari „strpati“ u mali prostor.

Puno stvari u malom prostoru

Tako je u videu pokazala cijelu sobu, od početka gdje ostavljaju cipele, organizaciju ormara, poseban dio gdje drže hrane i gdje se nalazi hladnjak, pa sve do kupaonice. Kao što je očito, studentice imaju puno osobnih stvari koje je trebalo dobro organizirati, ali su u tome uspjele s obzirom na to da soba izgleda zaista uredno.

@marijanatadicc

kakoo vam se čini🤔

♬ original sound - Marijana

Ne samo što su dobro organizirale, već je ova studentica pokazala i neke sitne detalje zbog kojih soba dobiva poseban dojam – kao da su kod kuće. Tako je na svoj krevet stavila božićnu deku, kako bi dobila dojam božićnih praznika koji uskoro dolaze, a za veću udobnost je donijela i tepih.

Ovo je odličan primjer da od hladne i potpuno prazne sobe, studenti si mogu sami napraviti udobnost i osjećaj topline, samo uz dobru organizaciju i nekoliko dodatnih detalja.
 

Još vijesti