S.D. u Laganini

Omiljene igračke iz 90-ih vraćaju se u prodaju: reagirat će na naredbe, oponašati zvukove, plesati, a možete ga i hraniti

Reagira na zagrljaje, tapšanje i škakljanje po trbuhu.

26. lipnja 2023 12:50
Furby se vratio!

Furby se vratio! Foto: Kara Milan/Shutterstock

Hasbro, tvrtka koja je svjetski lider u proizvodnji igračaka i društvenih igara, najavila je da se u prodaju vraća kultna igračka devedesetih, poznata kao Furby.

25. godišnjicu ove kompanije odlučili su zabilježiti vraćanjem ove kultne igračke na tržište. Ona je prvotno predstavljena 1998. godine, a od tada je postala jedna od najomiljenijih (za neke najomraženijih) igračaka ikada.

Novi Furby sada je dostupan u dvije boje, ljubičastoj i koraljnoj, a sadržavat će mikrofon pomoću kojega će očitavati glasovne naredbe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @hasbro


Ova igračka programirana je s više od 600 mogućih odgovora, može reagirati na naredbe, oponašati zvukove, plesati, a možete ga i hraniti ogrlicom u obliku pizze koju nosi oko vrata.

Hasbro je također razvio aplikaciju za pametne telefone i tablete, koja bi mogla prevesti Furbyjevo cvrčanje na engleski, prenosi BBC.

„Tijekom proteklih nekoliko godina proveli smo mnogo istraživanja kako bismo shvatili što bi djeca željela vidjeti u novom Furbyju. Kroz ovo istraživanje, djeca su nam rekla da je važno da Furby bude njihov najbolji prijatelj koji će raditi sve stvari koje bi radio BFF, poput plesa uz glazbu, meditacije, oponašanja jedni drugih glupim glasovima... To je upravo ono što smo stvorili“, zaključila je Kristin McKay, potpredsjednica i generalna direktora kompanije.

Furby također reagira na zagrljaje, tapšanje i škakljanje po trbuhu, a djeca se o njima mogu brinuti tako što će ih hraniti, češljati i oblačiti.
 

Još vijesti