S.D. u Nakon predavanja

Kakva će to biti fešta! Provjerite na čije ćemo taktove čagati ove godine na Gornjem gradu?

Na BAŠ NAŠ Adventu očekuje se odlična zabava!

17. studenog 2022 12:40
Što nas sve čeka na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu?

Što nas sve čeka na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu? Foto: Bambico via Shutterstock/Shutterstock

U našem glavnom gradu ovogodišnji advent donosi mnoštvo novog i „starog“ sadržaja. Tako se na Gornji grad ove godine vraća BAŠ NAŠ Advent.

S prekrasnim pogledom na Zagreb, ova čarobna manifestacija donosi obilje veselja i nezaboravnih iskustava. Uz pomno osmišljenu ponudu jela, prekrasan božićni ambijent i mnoštvo live nastupa poznatih glazbenika, Gornji će grad za vrijeme adventa sigurno postati jedno od najdražih mjesta za okupljanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baš Naš (@bas__nas)


Na lokaciji Gradec, BAŠ NAŠ Advent ove godine posjetiteljima nudi čak 7 koncerata najpoznatijih hrvatskih izvođača, tijekom 36 dana nezaboravnog glazbenog programa.

Za glazbeno otvorenje, ove manifestacije, u subotu 26. studenog, bit će zadužen kultni splitski bend TBF, dok će se za atmosferu tijekom cijelog prosinca pobrinuti neki od najvećih hrvatskih glazbenih imena poput Vatre, Psihomodo Popa, Vesne Pisarović, Zembo Latife i Cubisma te Zgroove banda.

Uz bogat glazbeni program, posjetitelji će moći uživati i u šarolikoj gastroponudi koju će pripremiti renomirani hrvatski chefovi: Marin Medak, Mario Mandarić i Stjepan Gojšić te najpoznatiji hrvatski kulinarski trio – Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić.

Advent u Zagrebu vraća se na velika vrata! Advent u Zagrebu vraća se na velika vrata! Foto: Sven Kucinic via Unsplash

Posjetitelji će, uz sav navedeni sadržaj, moći uživati u još nekoliko događaja. Oni će moći pristupiti pravoj maloj tvornici želja gdje će ostaviti svoje pismo u sandučićima želja, istražiti što se sve krije na magičnim kulisama sELFie tvornice, popiti vrući koktel u božićnom vlaku, uživati u predivnom uređenju s čarobnim pogledom na Zagreb i tako sve do 7. siječnja.

BAŠ NAŠ Advent, i ove godine, sa sobom donosi pravi blagdanski ugođaj koji se nikako ne smije propustiti!

Još vijesti