V.F. u Nakon predavanja

Na studentskoj roštiljadi studenti će se boriti za titulu najboljeg roštilj majstora, a za glazbu je zadužena velika zvijezda

Kultna roštiljada se održava i ove godine.

10. svibnja 2023 15:05
Zabavi se uz roštilj i Mladena Grdovića!

Zabavi se uz roštilj i Mladena Grdovića! Foto: Republica via Pixabay

Dosta ti je hrane iz menze i želiš pojesti dobar roštilj, a usput se i zabaviti? Dođi na Studentsku roštiljadu u Osijeku.

Studentska roštiljada će se održati 25. svibnja na velikoj livadi u Kampusu ispred Fakulteta Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Iako se prvotno trebala održati 11. svibnja, datum je pomaknut zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Na Studentskoj roštiljadi, ekipe će se natjecati za titulu najboljeg roštilj majstora. Prijave ekipa su već prošle, a prijavljeni će samo morati potvrditi novi datum na mailu. U roštiljanju će se natjecati studenti, profesori i asistenti, a moraju donijeti svoj roštilj, ugljen, drva i začine, dok će im meso osigurati organizatori. Pobjednika će na kraju izabrati žiri.

Pobijedi u igrama i osvoji nagrade

Ako si kompetitivne prirode i silno želiš imati priliku pobijediti, ne brini.

Umjesto roštiljanja, možeš sudjelovati u „Igrama bez granica“ za koje se možeš prijaviti na samoj roštiljadi. Tako se možeš natjecati u skakanju u vrećama, povlačenju užeta i tačkama, a za pobjednike će biti osigurane nagrade. Roštiljada traje od 14 do 18 sati.

Roštilj i igre? Čini se da ne može bolje, zabava je svakako zagarantirana.

E pa, ipak može bolje. Na ovogodišnjoj Studentskoj roštiljadi pjevat će Mladen Grdović. Treba napomenuti i kako je ulaz na roštiljadu i koncert besplatan. Baš po studentskom budžetu.

 

Još vijesti