V.F. u Karijera

Tražiš studentski posao? Traže se studenti za rad u vulkanizerskom servisu za satnicu od 10 eura i fotografi za satnicu od 7 eura

Zanimljivi poslovi i odlične satnice.

16. listopada 2023 11:44
Donosimo ti ovotjedni pregled studentskih poslova

Donosimo ti ovotjedni pregled studentskih poslova Foto: Canva

Ovotjedna ponuda studentskih poslova je jako zanimljiva, a satnice nikada nisu bile bolje. Za tebe smo napravili pregled najbolji studentskih poslova u četiri velika studentska grada. Ne brini se, za svakoga će se naći ponešto.

Zagreb

Bliži se Interliber, a Mozaik knjiga traži studente koji će prodavati knjige na sajmu. Opis posla uključuje komunikaciju i rad s kupcima, usmjeravanje kupaca, prezentaciju i prodaju knjiga, slaganje knjiga i punjenje asortimana te lijepljenje cijena. Napominju da prednost imaju oni studenti koji prouče asortiman Mozaik knjiga putem web prodaje. Očekivano trajanje posla je od 7. studenog do 12. studenog. Satnica iznosi 4,65 eura, a prednost imaju oni studenti koji mogu raditi svaki dan 6 do 8 sati. Za prijavu je potrebno poslati svoj životopis na mail kadrovska.sluzba@mozaik-knjiga.hr.

Studentski centar traži studente za rad u Restoranu Ekonomskog fakulteta. Posao uključuje pomoćne poslove u praonici suđa, pražnjenje tacni od ostataka hrane, stavljanje posuđa i pribora na pranje, čišćenje stolova u konzumnom prostoru, a potrebno je imati i važeću sanitarnu knjižicu. Satnica iznosi 5,31 eura, a radno vrijeme je po dogovoru od 07:30 do 15:30 i od 11:30 do 19:00. Studenti se mogu prijaviti na broj 091 4593 411.

Split

Brava expert traži studente koji će raditi kao prodavači. Opis posla podrazumijeva usluživanje kupaca, rad na PC-u, obilježavanje i slaganje robe, kopiranje ključeva, čišćenje i dr. Radi se popodne, od ponedjeljka do petka od 17 do 20 sati i subotom po dogovoru od 8:30 do 12:30. Satnica iznosi čak 7,30 eura. Zainteresirani mogu poslati molbu uz životopis i obostranu presliku osobne iskaznice poslati na mail brava.expert@gmail.com. Napominju da je poželjna blizina stanovanja ili dobra autobusna veza.

Udruga za inkluziju „Lastavice“ zapošljava studenta za posao kineziterapeuta, a posao uključuje sportsko rekreativne aktivnosti za osobe s intelektualnim poteškoćama. Za ovaj posao nude satnicu od 8 eura. Studenti se mogu prijaviti na broj 091 567 5906.

Osijek

Mirnovec pirotehnika zapošljava studente za posao prodavača pirotehničkih sredstava u Virovitici. Uvjeti za rad su komunikativnost, odgovornost i proaktivnost. Satnica iznosi 5,50 eura. Početak rada je 15. prosinca, a predvidivo trajanje posla 14 dana. Radno vrijeme je 8 do 10 sati. Zainteresirani se mogu prijaviti na mail miljenko@mirnovec.hr ili na broj 091/2055-671.

Prokš Company traži studente za rad u vulkanizerskom servisu, a posao uključuje javljanje na telefonske pozive i upisivanje termina za montažu guma u vulkanizerskom servisu. Od uvjeta za rad ističu jedino komunikativnost. Za ovaj posao nude satnicu od 10 eura. Početak rada je 2. studenog pa do 30. studenog. Radno vrijeme je 8 do 12 sati. Studenti se mogu prijaviti na mail automax@automax.hr ili na broj 091/201-7875.

Rijeka

Salvatrix j.d.o.o. traži studente za posao potpisivanja ugovora s korisnicima na terenu za priključke na novu RUNE optičku telekomunikacijsku mrežu. Mjesto rada je u gradovima Rijeka, Opatija, Crikvenica i Delnice. Radno vrijeme je po dogovoru, a satnica iznosi čak 10 eura. Od traženih kompetencija ističu samo komunikativnost. Studenti se mogu prijaviti na mail info@optidom.si ili na broj mobitela: 091/586-1715.

Caffe Cocco je u potrazi za studentom koji će raditi kao fotograf u Rijeci u lokalima Caffe bar Fiume, Bamboo i Lounge bar Meet point. Radno vrijeme je po dogovoru i ne duže od tri sata dnevno. Satnica iznosi 7 eura. Od traženih kompetencija ističu kreativnost u izradi fotografija i korištenje aplikacija i programa za uređivanje fotografija. Iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Zainteresirani na mail trebaju poslati neke dosadašnje radove. Kontakt za zainteresirane je mail prodaja@justgoeco.hr i broj mobitela 097/610-5154.

Još vijesti