V.F. u Karijera

Odlični poslovi i još bolje satnice: Traže se studenti za posao trenera za satnicu od 13 eura

Pogledaj što se nudi.

11. prosinca 2023 11:36
Donosimo ti novi pregled studentskih poslova

Donosimo ti novi pregled studentskih poslova Foto: Canva

Gdje ćeš za Novu? Na to pitanje mnogi još nemaju odgovor. Možda se i tebi digne kosa na glavi kad te netko ti pita. Pogotovo zato što si pogledao koliko organizirani novogodišnji programi koštaju. Iako želiš novu godinu dočekati uz najbolji provod, financije te mogu u tom nastojanju malo kočiti. Ne brini se, mi smo za tebe našli najzanimljivije studentske poslove po odličnim satnicama koji će ti omogućiti da si priuštiš najbolji doček ikad.

Zagreb

Dizajn snova j.d.o.o. traži dva studenta koji će raditi kao voditelji/treneri grupnog programa. Posao uključuje osmišljavanje treninga, vođenje evidencija dolazaka članova i naplatu članarina. Lokacija održavanja treninga je Avenija Dubrovnik 36 u Feel Good Centru. Radno vrijeme je utorkom i četvrtkom od 9 do 10 sati (pilates) te utorkom i četvrtkom od 17 do 18 sati (stretching). Za ovaj posao nude satnicu od čak 13 eura. Napominju da kandidat treba biti student ili studentica KIF-a na trećoj godini ili više. Zainteresirani se mogu javiti na broj 091/4224-777 ili na e-mail feelgood.centarzg@gmail.com.

NOA-LEO d.o.o. zapošljava troje studenata za pripravljanje hladno prešanih sokova, jednostavnih kašica, slastica i smoothieja te za pripravljanje hladnih suhomesnatih plata. Početak rada je sredinom siječnja, a radi se subotom od 10 do 20 sati te nedjeljom od 10 do 18 sati u caffe baru Urban na Kennedyjevom trgu. Subotom je satnica 7,50 eura, a nedjeljom 8 eura. Studenti se mogu javiti na broj 099/2004-874 ili na e-mail urban.zg.info@gmail.com.

Split

Studenac d.o.o. traži deset studenata za posao pakiranja božićnih poklona. Posao se obavlja od 13 do 14. prosinca u Dugopolju od 7 do 15 sati. Za posao nude satnicu od 6 eura, a kandidati se mogu javiti na e-mail gabriela.sinovcic@studenac.hr te mole da studenti stave napomenu za koji se posao prijavljuju.

Brava Expert d.o.o. zapošljava studente za ispomoć u trgovini. Posao uključuje prodaju asortimana, rad na PC-u, obilježavanje i slaganje robe, kopiranje ključeva, čišćenje i drugo. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 17 do 20 sati te subotom od 8:30 do 12:30, a svaka treća subota je radna. Napominju da traže studenta koji će raditi na duže vrijeme. Za posao nude satnicu od 7,70 eura, a molbu treba poslati na e-mail brava.expert@gmail.com. Uz molbu, studenti trebaju poslati i preslik osobne iskaznice i navesti fakultet, smjer i godinu studija, te očekivani period statusa studenta. Uz adresu prebivališta (iz osobne) navesti i adresu trenutnog boravka.

Rijeka

Klinika za ortopediju Lovran traži studente koji će raditi na poslovima transporta unutar bolnice. Posao se sastoji od transporta namještaja od 13. prosinca do kraja godine, povremeno i po dogovoru. Radno vrijeme je od 7:30 do 15:30 sati, a satnica iznosi 10 eura. Od studenata se traži fizička snaga. Studenti se mogu javiti Aleksandri Mikov, glavnoj sestri klinike na broj 098/343-049 ili na e-mail aleksandra.mikov@gmail.com.

Odsjek za informatičke sustave i digitalizaciju grada Rijeke zapošljava studente za posao anketiranja građana, analizu rezultata i evaluaciju. Mjesto obavljanja posla je u Rijeci na različitim lokacijama. Period rada je od prosinca 2023. do siječnja 2024., a radno vrijeme je od 8 do 16 sati. Satnica iznosi 8 eura, a od traženih kompetencija ističu: društveni smjer, poznavanje metodologija, prikupljanje podataka, analize i evaluacije rezultata. Napominju da studenti mogu koristiti rezultate u svrhu znanstvenog rada. Zainteresirani se mogu javiti Tatjani Perši, višoj savjetnici za informatičke sustave i digitalni razvoj na e-mail tatjana.perse@rijeka.hr, broj telefona 051/209-337 ili broj mobitela 099/2256-140.

Osijek

Informatički klub Vinkovci zapošljava studenta za posao čišćenja prostora u Vinkovcima što uključuje pranje prozora, brisanje opreme, namještaja i poda. Zarada je 6 eura po satu, a predvidivo trajanje posla je 1 do 3 dana. Radno vrijeme je po dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti na e-mail ikvinkovci@gmail.com.

Douglas parfumerije d.o.o. traži studenta za zamatanje poklona u trgovini. Za posao nude satnicu od 5 eura, a posao se obavlja od 18. prosinca do 24. prosinca. Radi se šest sati dnevno, a studenti se mogu javiti na e-mail karijera@douglas.hr.

Još vijesti