V.F. u Karijera

Studentski poslovi u božićnom duhu: Prijavi se za posao animatora u kostimu vilenjaka za satnicu od 10 eura

Najzanimljiviji poslovi i najbolje satnice!

27. studenog 2023 12:53
Baci oko na novi pregled studentskih poslova

Baci oko na novi pregled studentskih poslova Foto: Canva

Možda si već polako počeo kupovati božićne poklone. Čak i ako nisi, to je nešto što te uskoro čeka. Božićni pokloni mogu biti ogroman trošak, čak i ako odlučiš svakome kupiti pokoju sitnicu. Zato ti donosimo pregled studentskih poslova s najboljim satnicama u četiri hrvatska studentska grada. Ove ćeš godine moći povećati budžet za poklone.

Zagreb

Zona zabave traži studente za prodaju fornetta. Posao uključuje pripremanje i serviranje fornetta, prodaju i bazično održavanje higijene prodajnog mjesta. Prednost imaju studenti koji žive u blizini lokacija i imaju važeću sanitarnu iskaznicu. Posao se obavlja u šoping centru City Center one West i City Center one East, a satnica iznosi 6 eura. zainteresirani se mogu prijaviti slanjem kratkog CV-a na mail matija@zona-zabave.hr uz napomenu „Fornetti-CCO WEST“ ili „Fornetti-CCO EAST“.

U okviru manifestacije „Zima u Novskoj“ traži se student za pomoćne poslove na događaju Natjecanje u kuhanju vina što uključuje pripremu prostora prije početka događaja, komunikaciju, pospremanje nakon događaja i ostalo. Početak rada je 13. siječnja, a radi se četiri sata. Satnica iznosi 5,25 eura. Radi se od 18 do 22 sata, a poželjno je radno iskustvo u radu s ljudima, komunikativnost, motiviranost, odgovornost i timski rad. Studenti se mogu javiti na mail info@novskaturist.hr ili na brojeve 044/600 062, 091/ 6000 427 i 091/6000 429.

Split

Hotel President Solin traži dva studenta za posao animatora za potrebe adventskih radionica u hotelu. Studenti će nositi kostime vilenjaka i soba, a kako navode, iskustvo nije potrebno, samo veseo duh i sposobnost rada s djecom. Početak obavljanja posla je 2. prosinca, a satnica iznosi 10 eura. Radi se petkom od 17 do 19 sati te subotom i nedjeljom od 9:30 do 11:30 i od 17 do 19. Studenti se mogu prijaviti na mail posao@hotelpresident.hr ili na broj 021 685 412.

Multimedijalni kulturni centar zapošljava studenta koji će napisati transkripciju intervjua. U sklopu diskusije na kojoj će sudjelovati 15-ak pojedinaca potrebno je snimati razgovor te raditi bilješke kako bi kasniji transkript bio točan. Nakon transkripcije cijelog intervjua, bitno je pregledati i urediti transkript radi točnosti i jasnoće. Za posao nude satnicu od 5,50 eura, a početak obavljanja posla je 4. prosinca. Studenti se za informacije mogu javiti na mail mkcsplit@mkcsplit.hr ili na broj 021/537 449.

Rijeka

Traži se student koji će raditi kao konobar u buffetu Policijske uprave u Rijeci. Posao se obavlja svakim radnim danom do kraja 2023. godine. Radno vrijeme je od 8 do 14 sati, a satnica iznosi 6 eura. Poželjno je iskustvo u posluživanju hrane i pića. Studenti mogu poslati životopis na mail kmiocic@mup.hr.

Poslodavac Suta T.B. je u potrazi za četiri studenta koji će raditi kao prodavači rakija i likera na advent kućici u Rijeci. Posao se obavlja od 1. prosinca do 7. siječnja, a satnica iznosi 5 eura. Studenti prijavu mogu poslati na mail bsuzic@yahoo.com ili se javiti na broj 099/224-7371.

Osijek

Konzum traži 30 studenata za posao u Zagrebu tijekom prosinca i siječnja. Smještaj i trošak puta za studente su osigurani. Posao uključuje rad na blagajni i popunjavanje polica u prodavaonici. Satnica iznosi 7 eura. Planirani početak rada je 1. prosinca pa do 31. siječnja. Studenti se mogu prijaviti na e-mail posao@konzum.hr s obaveznom napomenom da se prijavljuju iz Osijeka za studentski posao u Zagrebu.

Haydon Vietze Digital Services d.o.o. traži studenta za posao predavača u školi hrvatskog jezika. Uvjeti su: nastavničke kompetencije, snalaženje u online alatima i znanje njemačkog jezika (minimalno B2/C1 kategorija). Zarada iznosi 8,75 eura po školskom satu. Predvidivo razdoblje rada je odmah po dogovoru pa do kraja godine. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail maja.jukic@llal.eu.

Još vijesti