V.F. u Karijera

Želiš raditi u studentskoj menzi ili biti vilenjak u uredu Djeda Mraza? Donosimo ti najzanimljivije studentske poslove

Baci oko na novu ponudu.

30. listopada 2023 13:08
Možeš raditi kao vilenjak u uredu Djeda Mraza

Možeš raditi kao vilenjak u uredu Djeda Mraza Foto: Canva

Studenti su uvijek u potrazi za nekom zaradom. Donosimo ti pregled najzanimljivijih studentskih poslova po odličnim satnicama. Poslovi su razni pa će se za svakoga naći, a satnice nikad bolje. Baci oko i zaradi džeparac.

Zagreb

Studentski centar traži studente za rad u praonici suđa i prodajnom dijelu slastičarnice u studentskom domu Lašćina. Posao uključuje pomoćne poslove u praonici suđa, pražnjenje tacni od ostataka hrane, stavljanje posuđa i pribora na pranje, čišćenje stolova u konzumnom prostoru, izdavanje sladoleda, kolača i cijeđenog soka.

Napominju da je potrebno imati važeću sanitarnu knjižicu i iskaznicu student servisa. Satnica iznosi 6,50 eura, a radno vrijeme je od 7 do 14 sati i od 14 do 21 sat, a postoji i mogućnost dogovora oko radnog vremena. Studenti se mogu prijaviti na broj 091 4593 486.

Traže se studenti za rad i u menzi na Cvjetnom naselju na crnom i bijelom suđu. Napominju da se radi vikendom, a prema potrebi preko tjedna te da je posao na crnom suđu fizički težak rad. Također, potrebna je sanitarna knjižica. Satnica iznosi 6,50 eura. Zainteresirani se mogu javiti na broj 091 459 3076.

PPD Croatia je u potrazi za studentima koji će raditi kao unapređivači prodaje u OFF trade kanalu. Posao uključuje brigu o kvalitetnom izlaganju proizvoda i popunjenosti polica u maloprodajnim objektima (osiguravanje dostupnosti asortimana PPD-a krajnjem potrošaču). Obilazak prodajnih mjesta prema unaprijed određenoj ruti, punjenje i slaganje redovnih polica i dodatnih pozicija, aktivnosti vezane uz akcije (postavljanje akcijskih cijena, izlaganje akcijskih artikala), povratno obavještavanje putem fotografija i izvještaja te komunikaciju s business developerima i djelatnicima prodajnih mjesta.

Radi se od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a satnica iznosi čak 7 eura. Prijavu je potrebno poslati na mail recruitment.croatia@photiadesgroup.com i u naslov maila napisati Studenski posao – rad u odjelu Prodaje.

Split

Brava Expert traži studenta za posao prodavača. Opis posla podrazumijeva usluživanje kupaca, rad na PC-u, obilježavanje i slaganje robe, kopiranje ključeva, čišćenje i dr. radi se od ponedjeljka do petka od 17 do 20 sati. Svaka treća subota je radna, radi se od 8:30 do 12:30 ili po dogovoru. Satnica iznosi čak 8 eura. Za informacije se studenti mogu javiti na mail brava.expert@gmail.com te uz molbu naznačiti fakultet, smjer i godinu studija i adresu boravka uz obostranu presliku osobne iskaznice.

Trgovački lanac Tommy zapošljava studente za rad na blagajni, punjenje polica i slaganje artikala te održavanje čistoće prostora. Za pomoćne poslove nude satnicu od 5,70 eura, a za studente koji uz pomoćne poslove rade i na blagajni nude satnicu od 6 eura. Radno vrijeme je smjenski ili po dogovoru. Prijave slati na mail posao@tommy.hr s napomenom „Studenti - željena lokacija rada“.

Rijeka

Sizis d.o.o. zapošljava studenta za promociju Beko i Grundig proizvoda, odnosno za promociju i prodaju Grundig i Beko malih i velikih kućanskih aparata. Mjesto rada je u Pevexu Kukuljanovo. Radi se četvrtkom i petkom od 16 do 20 sati te subotom od 10 do 18 ili od 11 do 19 sati. U danima s velikim akcijama kao što je npr. Black Friday, radi se više prema mogućnostima studenta.

Zarada iznosi 6 eura po satu, a tu su i bonusi na ostvarenu prodaju. Poželjno je iskustvo u promocijama, ali nije obavezno. Obavezan je razgovor za posao, edukacija na prodajnom mjestu i online testiranje te testiranje na prodajnom mjestu. Studenti se mogu prijaviti slanjem CV-a na e-mail sizis@sizis.hr (obavezno navesti: broj telefona i eventualno radno iskustvo u promocijama). U predmet maila obavezno napisati: BEKO/GRUNDIG kandidat za RIJEKU.

Turistička zajednica grada Rijeke traži studenta koji će raditi kao vilenjak u uredu Djeda Mraza u periodu od 2. prosinca do 31. prosinca. Radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje u dvije smjene, a satnica je 5,25 eura. Od studenta se očekuje znanje najmanje jednog stranog jezika. Radno vrijeme Poštanskog ureda Djeda Mraza je radnim danom u smjenama od 10 do 13 sati te od 17 do 21 sat, a nedjeljom od 10 do 14 sati. Radno vrijeme se dogovara s ostalim studentima. Zainteresirani se mogu javiti na mail rijeka@visitrijeka.hr.

Osijek

Centar Sokol d.o.o. zapošljava studente za pomoćne fizičke poslove pri montaži klizališta. Posao se obavlja kroz razdoblje od 30. listopada do 2. prosinca po pozivu i dogovoru. Radno vrijeme je od 8 do 16 sati, po dogovoru. Satnica iznosi 5 eura, a za prijavu je potrebno poslati kraći CV na WhatsApp/Viber na 097/637-1911.

Hmura d.o.o. traži dva studenta za radno mjesto pomoćnog radnika u građevini. Posao uključuje odvoz šute i rušenje zidova. Satnica je 7 eura, a radi se od 7 do 15 sati. Planirani početak je odmah po dogovoru pa naredna tri mjeseca. Studenti se mogu prijaviti na mail hmura1995@gmail.com ili na broj 097 774 1066.

Još vijesti