V.F. u Karijera

Donosimo ti najzanimljivije studentske poslove: Traže se fitness treneri i studenti za nadzor djece na dvorcima na napuhavanje

Najzanimljiviji poslovi i najbolje satnice.

28. lipnja 2023 11:37
Za svakoga ponešto.

Za svakoga ponešto. Foto: Canva

Došlo je ljeto, a ti si već položio sve ispite? Ili si možda odlučio sve ostaviti za jesenski rok. U redu je i jedno i drugo. Ako imaš slobodno ljeto i u potrazi si za studentskim poslom, na pravom si mjestu. Kao i uvijek, donosimo ti pregled najzanimljivijih studentskih poslova širom Hrvatske.

Zagreb

Džungla svijet zabave d.o.o. traži dva studenta koji će nadzirati djecu dok se igraju na dvorcima na napuhavanje. Očekivano trajanje posla je tri dana, a početak rada je 30. lipnja. Satnica iznosi 5 eura, a radno vrijeme je od 17 do 22 sata. Studenti se mogu prijaviti na e-mail adresu dzungla@dzungla-svijet-zabave.hr ili na broj 091 2266 022.

Vinograd Gospodnji d.o.o. traži tri studenta za uređenje vrtova i okućnica na lokaciji Josipa Kotnika 6 u Zagrebu. Opis posla uključuje rad sa zemljom, prenošenje materijala (travnatih busena, kamenog agregata), tačkanje, plijevljenje, košnju trave… Napominju kako posao uključuje teži fizički rad.

Satnica iznosi 5,50 eura, a radno vrijeme je od 6:30 do 14:30 sati. Od znanja potrebnih za ovaj posao istaknuli su poznavanje korištenja trimera. Također, kao poželjne vještine ističu ljubaznost s klijentima, šišanje živice, košnju trimerom i kosilicom i urednost. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail gospodnjivinograd@gmail.com ili broj 091 590 3202.

Split

Electus usluge d.o.o. je u potrazi za 20 studenata koji će raditi kao agenti u službi za korisnike Hrvatskog Telekoma. Satnica iznosi čak 7 eura. Napominju kako iskustvo nije potrebno, već motivacija. Studenti će morati proći edukaciju u trajanju od tjedan dana, a kasnije će im na raspolaganju biti mentori. Očekuje se minimalno 25 sati rada tjedno, a traže osobu koja će raditi na duži vremenski period. Studenti se mogu prijaviti na e-mail josipa.mikic@electus.hr ili na broj 091 527 6872.

Jedan nam je oglas posebno zapeo za oko. Radi se o čišćenju apartmana, odnosno o čišćenju četiri sobe u centru grada. Satnica za ovaj posao iznosi 10 eura, a za rad se traže dva studenta. Zainteresirani se mogu javiti na kontakt broj 098 938 7051. Početak obavljanja posla je 1. srpnja.

Rijeka

Con Formo d.o.o. je u potrazi za četiri studenta za sastavljanje stolica za terminal u Zračnoj luci Rijeka. Period obavljanja posla je nekoliko dana, a datum početka rada je 5. ili 6. srpnja. Satnica iznosi 6 eura, a radno vrijeme je po dogovoru, obično od 8 do 16 sati. Poželjno je iskustvo u montaži namještaja, ali nije nužno. Kontakt za prijavu je e-mail adresa sandra@conforno.hr ili mobitel 091 614 7374.

Promocast j.d.o.o. traži 10 studentica za provođenje terenskog istraživanja tržišta u duhanskoj industriji i odrađivanje promotivnih aktivnosti za razne internacionalne klijente. Posao se obavlja u Rijeci i okolici kroz cijelu godinu i to u smjenama od po 3 sata, a nudi se i mogućnost odrađivanja duplih smjena. Satnica iznosi 5,97 eura, a uz to je pokriven i putni trošak. Za prijavu je potrebno poslati životopis na e-mail dina@promocast.hr.

Osijek

505 Digital traži studente za trenerske poslove u Pure Motion Studio. Radi se u kasnim popodnevnim satima, nekoliko dana u tjednu (po dogovoru), u malim grupama uz prethodnu edukaciju o programima (u studiju se održavaju sati yoge, pilatesa i individualni treninzi). Radno iskustvo je poželjno, ali nije nužno.

Satnica iznosi čak 7 eura, a prijaviti se mogu studenti kineziologije, studenti fizioterapije, studenti neovisno o fakultetu sa završenim tečajem za instruktora yoge i pilatesa ili grupnog fitnessa, studenti s iskustvom održavanju treninga. Posao se obavlja od 15. srpnja pa na duže vrijeme u Osijeku. Radno vrijeme je po dogovoru, od 18 sati. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail adresu info@puremotion.club do 7. srpnja.

Još vijesti