V.F. u Karijera

Donosimo ti pregled poslova s najboljim satnicama: Traže se studenti za rad na adventskoj kućici i vođenje društvenih mreža za 7 eura po satu

Baci oko na novu ponudu poslova.

13. studenog 2023 11:47
Adventske kućice u Zagrebu.

Adventske kućice u Zagrebu. Foto: xbrchx via Shutterstock

Studenti su uvijek u potrazi za zaradom i poslovima. Polako se bliži Božić, a ti ćeš idući mjesec morati početi kupovati poklone. Ne brini se, za tebe smo izabrali najzanimljivije poslove s najboljim satnicama da možeš cijeloj obitelji i ekipi kupiti najbolje božićne poklone.

Zagreb

Kramerica Industries traži tri studenta koji će raditi na adventskoj kućici. Posao uključuje posluživanje i pripremanje jednostavne hrane i pića, komunikaciju s kupcima, osnovno računanje i baratanje novcima. Poželjno je da je osoba otvorena i simpatična te da je željna rada, zabave i stjecanja iskustva. obavezna je sanitarna iskaznica, a ako je student nema, bit će mu plaćena. Radi se od 28. studenog do 7. siječnja na Europskom trgu, a satnica iznosi od 6 do 7 eura. Također, radi se u dvije smjene i to sedam dana u tjednu. Student ima pravo na plaćeni obrok, a od poželjnih vještina se ističe znanje engleskog jezika. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail mislav@honos.hr ili na broj 099 301 1260.

Studentski centar još uvijek traži studente za rad u menzama. Restoran na Cvjetnom naselju traži studente za rad na crnom i bijelom suđu. Napominju da se radi vikendom, a prema potrebi i preko tjedna. Kandidati se mogu javiti na broj 091 459 3076.

Traže se radnici i za menzu na Lašćini gdje bi studenti obavljali pomoćne poslove u praonici suđa što uključuje pražnjenje tacni od ostataka hrane, stavljanje posuđa i pribora na pranje, čišćenje stolova u konzumnom prostoru, izdavanje sladoleda, kolača i cijeđenog soka. Studenti se mogu javiti na broj 091 4593 486.

Radnike traži i restoran Ekonomskog fakulteta i to za pomoćne poslove u praonici suđa, pražnjenje tacni od ostataka hrane, stavljanje posuđa i pribora na pranje i čišćenje stolova u konzumnom prostoru. Zainteresirani se mogu javiti na broj 091 4593 411. Za poslove u menzi je obavezna sanitarna knjižica, a satnica iznosi 6,50 eura.

Split

Section Studio traži studenta za rad na projektu. Posao se sastoji od crtanja modela u 3D programu; Blender/Sketchup. Satnica iznosi 7 eura, a studenti se mogu javiti na broj 091 587 0079.

Alta Maris zapošljava studenta koji će raditi kao mlađi asistent u marketingu. Posao uključuje kreiranje optimiziranog sadržaja za više platformi (LinkedIn, Instagram, Facebook) i kreiranje sadržaja za blogove i newslettere. Očekuje se radno iskustvo na društvenim mrežama, temeljno poznavanje njemačkog i engleskog u dodiru s relevantnim trendovima, analitikom i alatima za vizualni sadržaj. Satnica iznosi 7 eura, a studenti se mogu prijaviti na mail info@altamaris.com.

Rijeka

StageMedia Marketing traži studente za vođenje društvenih mreža. Od vještina traže komunikacijske vještine, sposobnost izražavanja kreativnih ideja, razumijevanje e-mail marketinga, vještine u stvaranju vizualnog sadržaja (grafike, video, Photoshop), osnovno poznavanje Google Ads i Analytics, kreativnost i timski duh. Posao se obavlja online, a satnica iznosi 6 eura. Studenti se mogu javiti na e-mail info@stagemediamarketing.hr.

Lider media zapošljava studente za rad na konferenciji „48 sati“ Susret gradonačelnika i poduzetnika. Posao uključuje punjenje promo vrećica, postavljanje bannera/pingvina/roll upova i akreditiranje i usmjeravanje sudionika konferencije unutar hotela. Mjesto rada je hotel Parentium u Poreču, a posao se obavlja 22., 23. i 24. studenog. Napominju da se 22. studenog radi 5 sati poslijepodne, 23. studenog 8 sati cijeli dan i 24. studenog 7 sati cijeli dan. Prednost imaju studenti područja Poreča. Satnica iznosi 6 eura, a studenti trebaju poslati prijave i kratak životopis na matija.pajurin@lider.media.

Osijek

Ipsos traži studente za terensko anketiranje na području Virovitice, Pitomače, Orahovice i okolnih naselja. Od uvjeta ističu komunikativnost i prilagodbu rada u timu. Zarada iznosi 6 eura po anketi, a studentima se plaća i povrat troška puta ukoliko se radi izvan mjesta boravka. Radno vrijeme je fleksibilno, a studenti se mogu prijaviti klikom na poveznicu.

Novi Agrar zapošljava studente za lakši fizički posao koji uključuje rad na poljoprivrednim površinama, obilazak polja i razastiranje sjemena. Radi se u Osijeku i okolici, a prijevoz na mjesto rada je osiguran. Radi se osam sati dnevno u prijepodnevnoj smjeni, a satnica iznosi 5 eura. Kandidati se mogu prijaviti na e-mail ljudski.potencijali@zito.hr ili pozivom na broj 031/235-538.

Još vijesti