V.F. u Karijera

Nikad bolja studentska satnica: Pogledaj kakvi se studentski poslovi nude u najvećim hrvatskim gradovima

Baci oko na novu ponudu poslova.

19. veljače 2024 11:57
Oglasna ploča studentskih poslova.

Oglasna ploča studentskih poslova. Foto: M-Production via Shutterstock

Tražiš studentski posao? Studentska satnica nikada nije bila bolja. Za tebe smo izdvojili najzanimljivije studentske poslove po odličnim satnicama u četiri velika hrvatska grada.

Zagreb

GeoNova d.o.o. je u potrazi za studentom koji će raditi u izradi troškovnika građevinsko obrtničkih radova i izrada dokaznica mjera. Osim toga, posao uključuje i projektiranje mjera racionalne uporabe energije i toplinske zaštite, rad na energetskim certifikatima, energetskim pregledima zgrada, obilazak tekućih gradilišta i fotodokumentiranje izgradnje. Napominju da studenti mogu iz prve ruke steći iskustvo i naučiti praktični dio građevinarstva. Očekivano trajanje posla je tri mjeseca, a satnica iznosi 7 eura. Studenti trebaju poznavati rad u Excelu, Wordu i AutoCAD-u. Od poželjnih vještina se ističe poznavanje softwarea KI Expert te poznavanje nekih od 3D BIM softwarea. Zainteresirani se mogu javiti na broj mobitela 091/3705-804.

Dječji vrtić Čigra traži dvoje studenata koji će raditi kao pomoćnici za brigu i njegu u jaslicama. Posao uključuje pomoć u higijeni, brigu i njegu, suradnju s odgojiteljima i stručnim timom te edukativni sadržaj. Satnica iznosi 5,25 eura, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, najpotrebnije od 9 do 15 sati ili po dogovoru. Napominju da kandidati trebaju biti apsolventi ili izvanredni studenti Učiteljske akademije smjera predškolski odgoj ili srodnih zanimanja. Prijave se šalju na e-mail martina.pavic@cigravrtic.hr.

Split

Fidifarm d.o.o. zapošljava studente četvrte ili pete godine faksa za mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa za vrijeme promocija u ljekarnama. Posao uključuje, mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa, poznavanje asortimana dodataka prehrani Dietpharm/PharmaS i slanje izvještaja o odrađenim promocijama. Radi se 4 sata dnevno u jutarnjim ili popodnevnim satima. Satnica iznosi 5,25 eura, a zainteresirani se mogu javiti na e-mail anamarija.juric@pharmas.hr ili na broj mobitela 091/241-3892.

Naturalis d.o.o. je u potrazi za studentima koji će obavljati posao slaganja robe. Posao uključuje obilazak prodajnih mjesta, slaganje robe na police, rad u skladištu. Obavezno je posjedovanje vlastitog osobnog vozila B kategorije. Satnica iznosi 6,20 eura, a uz to su podmireni i troškovi za korištenje vozila, odnosno gorivo i amortizacija. Studenti se mogu javiti Leu Uroševiću na broj mobitela 099/272-5219.

Rijeka

Obrt za taksi prijevoz „Lija“ traži dvoje studenata za taksi i kombi prijevoz ljudi. Studenti moraju imati minimalno 21. godinu, položenu B kategoriju i moraju položiti kvalifikaciju za taksi vozača. Cijena redovito sata je 6 eura. satnica iznosi 6 eura, a kandidati se mogu javiti na telefon 095/902-7875 ili na e-mail ijovic134@gmail.com.

Neki Daniels Media d.o.o. je u potrazi za studentima za rad na štandu u sklopu Homo si Teć eventa u Rijeci. Na štandovima se dijele pokloni te je ondje kutak za dječje radionice. Poželjno je iskustvo rada s djecom. Posao se obavlja 28. travnja 2024., a cijena redovitog sata je 6 eura. napominju da studenti trebaju biti vedri i ljubazni. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail jelena.lasic@nekidaniels.com.

Osijek

Econ d.o.o. traži studente koji će obavljati lakše pomoćne fizičke poslove u građevini. Satnica iznosi 5,50 eura, a radi se u Osijek i okolici s time da poslodavac organizira prijevoz. Razdoblje rada je odmah pri prijavi pa na duže razdoblje. Radi se od 8 do 16 sati, a radno vrijeme je fleksibilno s obzirom na obaveze na fakultetu. Prednost imaju apsolventi. Studenti se mogu javiti na e-mail tihana@eco-on.hr te poslati kratak životopis, kontakt telefon i fakultet na kojemu studiraju.

Companywall d.o.o. zapošljava studente za posao agenta u call centru. Studenti trebaju imati izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, prodajnu orijentaciju te spremnost na rad i učenje. Satnica iznosi 5,25 eura, a radi se na duži vremenski period. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Studenti mogu poslati prijave sa životopisom na e-mail posao@companywall.hr.

Još vijesti