V.F. u Karijera

Želiš obnoviti bankovni račun nakon burnih praznika? Traže se poker dealeri u casinu, a dobre su satnice i za anketare kupaca

Satnice nikada nisu bile veće!

8. Siječnja 2024 11:48
Traže se studenti za posao poker dealera

Traže se studenti za posao poker dealera Foto: Canva

Praznici su prošli, a sad se naglo moramo trgnuti iz blagdanske idile i vratiti se obavezama. Da stvar bude još gora, vjerojatno si na praznicima potrošio brdo novca, od kupovanja poklona za obitelj i prijatelje pa do troškova za doček Nove godine. Ne sumnjamo ni da si izlazio u provod svaki put kad ti se za to ukazala prilika. Minimalna studentska satnica se povećala na 5,25 eura, a mi ti donosimo pregled najzanimljivijih studentskih poslova da oživiš bankovni račun nakon burnih praznika.

Zagreb

Coca-Cola HBC traži troje studenata koji će raditi u njihovom pozivnom centru. Posao uključuje kontaktiranje kupaca u svrhu ispunjavanja baze podataka. Za ovaj posao nude stanicu od 5,25 eura. Početak rada je od 15. siječnja do 28. veljače 2024. godine. Od potrebnih vještina ističu poznavanje rada na računalu. Radno vrijeme je od 8 do 16 sati ili od 9 do 17 sati. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu adria.careers@cchellenic.com, a napominju da kandidati obavezno u prijavi navedu svoj broj mobitela.

Luckia Casino zapošljava 10 studenata za posao poker dealera. Ističu da je posao idealan za studente jer nude fleksibilno radno vrijeme, dogovor oko slobodnih dana te noćni rad, a obevaćavaju i upoznavanje najcool ekipe u gradu. Početna satnica iznosi 5,25 eura, ali ističu da se nakon 22 sata satnica povećava za 50 posto i iznosi 7,88 eura. Osim toga, navode da studenti mogu računati i na minimalno 25 posto dodatne zarade od napojnica. Studenti se mogu prijaviti na e-mail hr@hr.luckia.com, uz naznaku „Prijava za poker dealera“.

Split

Tvrtka Illudo d.o.o. traži dvoje studenata za posao animatora na dječjim rođendanima. Ističu da radno iskustvo nije uvjet. Za posao nude stanicu od čak 7,50 eura. Kandidati se mogu prijaviti slanjem CV-a na e-mail adresu Illudo.d.o.o@gmail.com ili kontakt telefonom 099/741-2404.

Laka spika d.o.o. zapošljava dvoje studenata za podučavanje djece svih dobnih skupina u Helen Doron školi engleskog jezika u Splitu. Ističu da su im studenti potrebno kao izvršitelji za nastavu i za zamjene. Za posao nude satnicu od 7 eura, a cijena može biti i veća ovisno o broju grupa koje su dodijeljene studentu te o njihovom trajanju. Zainteresirani se mogu javiti na kontakt broj 091/3133-553.

Rijeka

Namještaj Mima d.o.o. je u potrazi za studentom koji će raditi kao anketar kupaca. Posao se obavlja tri do četiri dana, a datum početka rada je što prije, ali nije točno definiran. Radno vrijeme je od 16 do 20 sati, a za posao nude plaću od 6 eura po satu te pokrivaju i putni trošak. Od studenta traže da bude komunikativan, a napominju da se posao u obavlja na jednom mjestu i to u salonu namještaja. Zainteresirani se mogu javiti Edmondu Brajkoviću na broj mobitela 091/623-1927 ili na e-mail adresu edmond.brajkovic@namjestaj-mima.hr.

Express info d.o.o. traži čak 10 studenata za prodaju priključaka na terenu i prodaju telekomunikacijskih usluga u uredu na području Primorsko-goranske županije. Početak obavljanja posla je odmah pa do 31. siječnja 2024. godine. Za ovaj posao nude satnicu od čak 12,50 eura. Studenti se mogu javiti na e-mail info@computer-centar.com ili na broj 091/250-6214.

Osijek

Obiteljski dom Vanja Cvančić Damjanović Aljmaš ima potrebu zaposliti studenta za brigu i skrb o starijim osobama u domu. Posao se obavlja u Aljmašu, a nude plaću od 5,25 eura po satu. Radno vrijeme je od 7 do 15 sati, a posao se obavlja tijekom siječnja pa na duži period. Napominju da poslodavac osigurava besplatnu prehranu i povrat troškova puta. Zainteresirani mogu poslati prijavu i kratki životopis na e-mail obiteljski.domic@gmail.com.

Promocija plus d.o.o. zapošljava studente za telefonsko anketiranje od kuće. Uvjeti za obavljanje ovog posla su poznavanje osnova rada na računalu, komunikativnost i odgovornost. Napominju da se posao obavlja od kuće i da je potrebno odraditi minimalno tri smjene tjedno. Nude plaću od 5,25 eura po satu, a ističu da nude suradnju na duži period. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati te subotom od 10 do 14 sati. Studenti se mogu prijaviti do 31. siječnja, a prijave sa životopisom trebaju poslati na e-mail adresu valerija.cati@gmail.com s naznakom „Telefonsko anketiranje“.

Još vijesti