M. P. u Karijera

Za sve koji još nemaju sezonski posao: Ovdje je satnica za skipere i do 10 eura

Nova ponuda studentskih poslova.

10. srpnja 2023 12:02
Sezonski posao

Sezonski posao Foto: Roman Kosolapov/Shutterstock

Sezona je počela, potražnja za radnom snagom je u punom jeku, a posebno su traženi studenti koji su spremni odraditi sezonu na obali. Potražnja je prisutna i u većim kontinentalnim gradovima, a poslodavci su spremni dati koji euro više samo da pronađu kvalitetnu radnu snagu.

Zagreb

Kako stoji na službenim stranicama Studentskog centra u Zagrebu, poslodavac „Ralu logistika d.o.o.“ traži skladišnog radnika koji je zadužen za deklariranje, rad sa skenerom i otpremanje robe. Početak rada je odmah, po dogovoru, a osiguran je i prijevoz na posao i s posla. Smjene su prema potrebama, satnica je 7 eura, uz propisna uvećanja. Prijavu možete poslati na e-mail posao@ralu.hr.

Poslodavac „Phoenix Contact Center d.o.o.“ traži studenta ili studenticu s obaveznim znanjem njemačkog jezika koji bi se pridružio odjelu IT-a. U opisu posla je održavanje IT opreme, dijagnosticiranje i otklanjanje hardverskih i softverskih tehničkih problema, dokumentiranje i procesuiranje klijentske dokumentacije. Početak rada je odmah, a traži se studenta na duži period. Satnica je 8 eura i 35 centi, a prijaviti se možete na office@cc-phoenix.com.

Zadar

Kako stoji na službenim stranicama Studentskog servisa u Zadru, poslodavac „Banalis obrt za turizam“ traži jednog studenta ili studenticu za posao skipera. Radno vrijeme je 8 sati, a radnik treba znati minimalno jedan strani jezik, imati dozvolu B ili C kategorije i iskustvo upravljanja malom brodicom. Satnica je 10 eura, a kontakt za prijavu je 098 900 8530.

Poslodavac „Maris – obrt za obalni i pomorski prijevoz putnika“ traži jednog studenta ili studenticu za prodaju karata. Radno vrijeme je u smjenama, period rada do 1. rujna, satnica je 5 eura, a prijaviti se možete na 095 899 6557.

Rijeka

Kako stoji na društvenim mrežama Studentskog servisa u Rijeci, firma „Epe energy“ traži radnika za mjesto web dizajnera. Mjesto rada je od kuće, a radno vrijeme je po dogovoru. Datum početka rada je 1. kolovoza. Poželjno je radno iskustvo i poznavanje jezika, satnica je 10 eura, a prijaviti se možete na e-mail mschlitt@epe-energie.de.

Poslodavac „Adria Mia d.o.o.“ traži studente za radno mjesto prodavača. Datum početka rada je odmah, a radno vrijeme je po dogovoru. Putni troškovi su plaćeni, satnica je 6 eura i 50 centi, a kontakt za prijavu je posao@adriamia.hr.

Osijek

Kako stoji na društvenim mrežama Studentskog servisa u Osijeku, traži se studente za radno mjesto istraživača tržišta. U opisu posla je terensko istraživanje tržišta u duhanskoj industriji i promotivne aktivnosti za razne internacionalne klijente. Poslodavac osigurava i putni trošak, a satnica je 5 eura i 97 centi. Početak rada je odmah i to na duže vremensko razdoblje, a radno vrijeme je po dogovoru. Za prijavu je potrebno poslati životopis na dajana@promocast.hr.

Poslodavac „Digital Assets d.o.o.“ traži studente za radno mjesto agenta u bitcoin poslovnici u Osijeku. U opisu posla je zaprimanje naloga za kupovinu i prodaja kriptovaluta. Uvjet je poznavanje rada na računalu, a početak rada je odmah i na duže vremensko razdoblje. Satnica je 8 eura, a prijaviti se možete na info@digital-assets.hr.

 

Još vijesti