P.S. u Karijera

Zadovoljavajuća ponuda studentskih poslova: Nudi se čak 10 eura po satu, a za neke su pokriveni i putni troškovi

Pronađi stalni ili privremeni studentski posao!

6. veljače 2023 11:39
Djevojka s eurima u rukama.

Djevojka s eurima u rukama. Foto: frantic00 via Shutterstock

Nova i aktualna ponuda studentskih poslova diljem Hrvatske nudi odlične satnice! Broj oglasa koji tragaju za studentima svaki put je sve veći, a i poslodavci su se prilagodili satnicama u novoj valuti, kao i novom zakonskom uvećanju istih.

Tako je ovog tjedna najveća satnica od čak 10 eura, iako su joj i druge poprilično blizu, u mnogim hrvatskim gradovima. Zato provjerite najnoviju ponudu studentskih poslova u čak šest hrvatskih gradova!

Zagreb

Kao i uvijek, ponuda aktualnih studentskih poslova u Zagrebu je najveća. SOCIAL3 d.o.o. traži studente na poziciji radijskog tehničara i tonskog realizatora sa fleksibilnim radnim vremenom u četiri smjene: od šest do 13, od 13 do 20, od 16 do 23 i od 23 do osam sati ujutro za satnicu u rasponu od 4 eura i 38 centi do sedam eura i 96 centi.

Prijave za ovaj studentski posao vrše se preko e-maila posao@social3.hr.

Od ostalih studentskih poslova koje objavljuje Studentski centar u Zagrebu na svojim web stranicama, Udruga Sretno lice traži studente koji će na području centra i šireg centra fotografirati Polariod foto aparatom.

U opis posla navodi se kako je u pitanju prikupljanje donacija za navedenu udrugu na način da se Polarodiom fotografira uzvanike manifestacija i goste caffe barova, uz njihov pristanak. Radi se o satnici u rasponu od pet eura i 30 centi do devet eura i 30 centi, a prijaviti se možete na e-mail adresu udrugasretnolice@gmail.com.

Umjetnička udruga Glazbena galerija traži studente za vođenje nastave pjevanja i gitare za satnicu od 10 eura. Osim toga, traže i studente Muzičke akademije za vođenje nastave pjevanja za istu satnicu, dok je radno vrijeme, kao i period rada, po zajedničkom dogovoru. Prijave su dostupne putem telefonskog broja 01 484 66 93.

LineUp Marketing d.o.o. u potrazi je za studentima u svrhu terenskog istraživanja tržišta u duhanskoj industriji za satnicu od četiri eura i 65 centa.

Terenski rad obavlja se na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a moguće je i ostvarivanje bonusa na temelju ostvarenih rezultata, kako navodi Studentski centar u Zagrebu na svojim službenim web stranicama. Zainteresirani studenti prijavljuju se preko e-mail adrese info@lineup-marketing.hr.

Zadar

U Zadru se traži student hranilac, kako navodi zadarski Student servis na svojim službenim web stranicama. Potrebno im je troje studenata za rad na hranidbi ribe na Dugom otoku i uzgajalištu Košara za satnicu od četiri eura i 65 centi.

Radi se u periodu od sedam ujutro do 17 sati poslijepodne, a zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu ljudski.potencijali@cromaris.hr ili preko linka koji je dostupan OVDJE.

Nadalje, od ostalih ponuda studentskih poslova na području Zadra, TURISTHOTEL d.d. traži spasioce na bazenu i plaži tijekom nadolazeće turističke sezone. U pitanju je satnica od pet eura i 31 centi, uz dodatna zakonska povećanja, a prijave se vrše preko e-mail adrese posao@turisthote.com.hr.

Rijeka

HOMEOGARDEN D.O.O. traži student za promociju vrtlarskih proizvoda na prodajnom mjestu. Radi se za šest eura po satu, a radno vrijeme je po dogovoru, kako navodi riječki student-servis na svojoj Facebook stranici.

Bitna im je komunikativnost studenta, kao i radost rada u vrstu, a prijaviti se možete na e-mail adresu edija.makovec@homeogarden.com ili na broj telefona 00386 40 351 522.

Također, traži se konobar ili konobarica u kafiću MI-NI ugostiteljstvo j.d.o.o. za satnicu od čak šest eura i 97 centi. Potrebno je radno iskustvo u ovakvim, ali i sličnim poslovima, kao i komunikativnost svakog studenta ponaosob. Lokacija kafića je na Škurinjskoj cesti 9b, a zainteresirani se mogu prijaviti telefonski na broj 091 501 4442.

Hrvatski restauratorski zavod traži tri do čest studenata za rad na pomoćnim fizičkim poslovima prilikom arheoloških istraživanja. Radi se u Rijeci i njezinom starom gradu za satnicu od pet eura i 70 centi. Potrebni su im oni koji su spremni na fizičku aktivnost i rad na otvorenom, a prijave se vrše telefonski na broj 091 754 2668.

Naposljetku, od ostalih studentskih poslova koje riječki student-servis ističe na svojim Facebook stranicama, PKK Combera d.o.o. traži studenta, trgovačkog putnika, na duži vremenski period.

U pitanju je satnica od 6 eura, a da bi student ostavio mogućnost zaposlenja, mora imati vlastiti prijevoz, kao i mobitel. Putni troškovi ovog posla su pokriveni. Zainteresirani se javljaju na ovaj oglas ispunjenjem obrasca koji je dostupan OVDJE.

Šibenik

U Šibeniku se traže studenti za prijevoz turista na kružnim turističkim obilascima grada. Potrebno im je čak šest njih za period od 1. travnja pa sve do 1. listopada.

Radi se o satnici od šest eura, a studenti moraju biti aktivni vozači B kategorije, ujedno moraju imati i potvrdu o nekažnjavanju, kao što moraju znati i engleski jezik, dok su drugi jezici prednost prilikom prijave koja se vrši telefonski na broj 091 915 6945 ili na e-mail adresu vestontravel@gmail.com.

Ista tvrtka ponovo traži studente koji će raditi na prodajno-prezentacijskom štandu na Gatu Krka. U pitanju je bookiranje već navedenih kružnih gradskih obilazaka za satnicu od šest eura.

Ponovno je obavezno poznavanje engleskog jezika, kao i potrebna vozačka dozvola, a još veću prednost imaju oni koji su položili za turističkog vodiča na području Šibensko-kninske županije, kako navodi šibenski SC na svojim Facebook stranicama. Prijave se ponovo vrše telefonski na broj 091 915 6945 ili na e-mail adresu vestontravel@gmail.com.

Čakovec

Građevinska škola u Čakovcu traži četiri studenta za jednokratan posao. U pitanju je priprema dvorane prije eventa na dan 12. veljače, kao i pospremanje iste nakon eventa za satnicu od pet eura. Zainteresirani se prijavljuju na telefonski broj 040 310 632.

Osijek

Gradski muzej Vinkovci traži studente za rad na arheološkim istraživanjima, odnosno na prijevozu zemlje, guranju kolica, štihanju i lopatanju za satnicu od pet eura i 31 centa.

Potrebni su im kandidati u dobroj fizičkoj kondiciji, kao i oni koji su spremni na rad u prašini i vrućini, a zainteresirani se prijavljuju na e-mail adresu boris@muzejvk.hr ili telefonski 032 332 504.

Za satnicu od sedam eura, Marlea obrt traži studente za rad animatora u rođendaonici u Čepinu. Potrebni su im odgovorni, kreativni i iskusni studenti, iako iskustvo nije uvjet, već ljubav prema djeci.

Prijave se vrše preko e-mail adrese littlestar.cepin@gmail.com do 1. ožujka, kako navodi osječki student-servis na svojoj Facebook stranici.
 

Još vijesti