V.F. u Karijera

Donosimo ti pregled studentskih poslova po odličnim satnicama – posao anketara ili trenera gimnastike za 10 eura

Iskoristi ljeto!

7. kolovoza 2023 11:13
Ljeto je idealno vrijeme za zaraditi nešto

Ljeto je idealno vrijeme za zaraditi nešto Foto: Canva

Ljeto je, a ti konačno možeš malo predahnuti od učenja. Međutim, studenti nikad nemaju mira. Većina nas radi kada nemamo obaveza na faksu. Ljeto je idealno vrijeme za zaraditi džeparac. Zato ti donosimo pregled studentskih poslova po odličnim satnicama u četiri različita hrvatska grada.

Zagreb

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je u potrazi za 100 studenata za terensko anketiranje u sklopu istraživanja Uporaba sredstava ovisnosti u općoj populaciji Republike Hrvatske koje se provodi u privatnim kućanstvima. Anketari će dobiti zadanu adresu i zadani kvotni uzorak (dob i spol) ispitanika koje je potrebno pronaći, a zatim anketirati u kućanstvima.

Napominju kako će prije početka istraživanja biti održana edukacija anketara i predaja svih potrebnih materijala za anketiranje. Potrebno je redovito telefonski ili putem e-maila izvještavati o broju ispunjenih anketa. Početak rada je početkom rujna 2023., a očekivano vrijeme trajanja posla je tri mjeseca, odnosno do sredine studenog 2023. Radno vrijeme je po dogovoru, a od potrebnih znanja ističu jedino poznavanje hrvatskog jezika. Od poželjnih vještina očekuju komunikativnost i odgovorno shvaćanje radnih zadataka i pridržavanje rokova, a za ovaj posao nude čak 10 eura po ispravno ispunjenoj anketi. Studenti se za prijavu mogu javiti na e-mail adresu gps.istrazivanje@gmail.com. Prijave traju do 13. studenog.

Visoku satnicu nudi i tvrtka Intereuropa logističke usluge za posao deklariranja robe i pomoći kod istovara kontejnera. Početak rada je 7. kolovoza, a prijave su otvorene do 18. kolovoza. Za ovaj posao nude satnicu od čak 7,50 eura, a posao se obavlja u Samoboru. Očekivano trajanje posla je 9 mjeseci, a radi se u smjenama od 8 do 16 sati. Studenti se mogu prijaviti na broj 0914585161.

Gimnastički klub Brezovica traži trenera ili trenericu sportske početne gimnastike na duži period. Posao se obavlja u Sv. Klari, utorkom i četvrtkom od 16 do 19 sati, a za ovaj posao nude satnicu od 10 eura. Početak rada je 5. rujna. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail adresu gkbrezovica@gmail.com.

Split

Satnicu od čak 6 eura nudi Hotel Split koji traži studenta za rad u praonici rublja. Opis posla uključuje pranje i glačanje rublja i odjeće gostiju te hotelskog tekstila, prikupljanje hotelskog tekstila i pripremu za otpremu u praonici, zaprimanje robe iz praonice i priprema za isporuku odjelu domaćinstva te odgovornost za propisno skladištenje zaprimljene robe. Početak obavljanja posla je 5. kolovoza, a zainteresirani se mogu javiti do 16. kolovoza na e-mail renata.amizic@radissonblu.com ili na broj +38521303131.

Jamnica Plus nudi satnicu od 5,30 eura za posao unapređivača prodaje. Student će tako obilaziti prodajna mjesta u Splitu, nadopunjavati police asortimanom, te izvještavati u svrhu unapređenja kvalitete kako bi svi bili što zadovoljniji. Radi se osam sati, u jutarnjoj smjeni, a svaka nedjelja je slobodna. Međutim, za obavljanje posla je potrebno vlastito vozilo. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail mate.vilic@jamnica.hr do 31. kolovoza.

Osijek

Poslodavac iz Osijeka traži studenta/icu člana studentskog servisa za posao čišćenja/pospremanja ureda i pred prostorija. Opis posla uključuje čišćenje, usisavanje, brisanje prašine, pražnjenje posuda sa papirom, čišćenje sanitarnog čvora i kuhinje i slično.

Od osobe se očekuje da je odgovorna, uredna, koja može doći raditi dva puta tjedno minimalno narednih 6 mjeseci. Također, poželjno je da osoba može odmah početi raditi, tijekom ljeta, a po potrebi i dogovoru i duže. Prednost imaju oni koji mogu raditi narednih godinu dana. Zarada je 5 eura po satu. Mjesto rada je Osijek, a poslovni prostor/uredi poslodavca su u neposrednoj blizini Ekonomskog i Pravnog fakulteta. Radi se dva puta tjedno po dogovoru nekoliko sati u poslijepodnevnim satima, točnije od 16 sati.

Studenti se mogu prijaviti na e-mail bozica.gradisar@sigurnost.hr.

Rijeka

Adria Globe traži jednog studenta apsolventa za posao Edukido instruktora/ice na Lego radionicama i rođendanima u Rijeci. Period rada je od 1. rujna 2023. do 1. rujna 2025., a radi se u popodnevnim satima. Cijena sata je 5,31 eura. Što se tiče traženih kompetencija kažu da traže kreativnu i odgovornu osobu koja je spremna odgovoriti na brojna dječja pitanja te koja voli Lego kocke i spremna je naučiti nešto novo. Također, poželjno je radno iskustvo u vrtiću ili školi. Znanje engleskog jezika na razini razumijevanja je uvjet radi edukacije. Studenti se mogu prijaviti do 20. kolovoza na e-mail adresu sandra@adriaglobe.com.

Još vijesti