V.F. u Karijera

Traže se berači jabuka i promotori za satnicu od 7 eura: Donosimo ti pregled najzanimljivijih studentskih poslova po odličnim satnicama

Donosimo ti najzanimljivije poslove u četiri hrvatska grada.

4. rujna 2023 12:11
Baci oko na novi pregled studentskih poslova

Baci oko na novi pregled studentskih poslova Foto: Canva

Nova akademska godina se bliži, a ti tražiš studentski posao koji ćeš raditi uz faks? Kao i uvijek, za tebe smo istražili najbolje i najzanimljivije studentske poslove po sjajnim satnicama. Baci oko i provjeri koji se studentski poslovi nude širom Hrvatske.

Zagreb

Amazinga traži ljubazne, pristupačne i energične studente koji će raditi kao animatori. Također, očekuje se da studenti imaju proaktivan i suosjećajan pristup prema djeci te da su snalažljivi i imaju dobre komunikacijske vještine. Zadaci koji bi se obavljali su koordinacija i provođenje rođendana i evenata, pomoć klijentima, priprema prostora za evente i proslave, briga o naplati i komunikacija s recepcijom, svakodnevno praćenje rasporeda i rezervacija, čistoća, urednost i sigurnost, vođenje dnevnih evidencija i zapisnika smjene.

Studenti bi trebali biti dostupni za rad vikendom, a poslodavac napominje kako se zalaganje i trud cijeni i nagrađuje bonusima.

Satnica iznosi 4,38 eura, a od drugih naknada ističu: bonus za radni staž, dodatak na plaću ukoliko je zaposlenik u top 20% zaposlenika prema procjeni suradnika, naknadu za objavljivanje na društvenim mrežama, popust na hranu i piće i besplatno korištenje atrakcija i popust za prijatelje i obitelj.

Radno vrijeme je fleksibilno, a naglasak je na radu vikendom. Zainteresirani se mogu javiti putem linka https://amazinga.fun/poslovi/animator/.

Poslovni tjednik LIDER traži studente koji će raditi kao agenti za telefonsku prodaju kotizacija. Kažu da žele studenta koji je timski igrač i koji ima dobre komunikacijske vještine. Za ovaj posao nude satnicu od 4,65 eura te dodatnih 66 eura za svakih 15 prodanih kotizacija te 6 eura za svaku prodanu pretplatu.

Zadaci studenata uključuju aktivnu prodaju kotizacija (ulaznica) za Liderove poslovne skupove pravnim subjektima.

Dakle, zadatak studenata je akvizicija novih klijenta i proširenje baze, dostizanje individualnih prodajnih ciljeva (mjesečno, kvartalno i godišnje). Također, vrlo je važno i promicanje imidža tvrtke kroz prikladni profesionalni stav i orijentaciju prema kupcima tijekom cijelog prodajnog procesa.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati. Prijave uz životopis šalju se na e-adresu: matija.pajurin@lider.media, a napominju da u predmet maila obavezno treba upisati ŽIVOTOPIS.

Split

Gelateria Marmont traži dvoje studenata za rad u slastičarnici. Posao bi uključivao prodaju sladoleda i slastica u Splitu, a nude satnicu od čak 5,55 eura. Zainteresirani studenti se mogu javiti na telefon 098 55 4428 ili na e-mail adresu bujarelezi01@gmail.com.

Caffe bar Foxy traži dvoje studenata za rad 3 do 4 puta tjedno, po dogovoru, u mirnom i ugodnom caffe baru u Splitu. Za posao nude satnicu od 5 eura. Napominju kako postoji mogućnost povećanja satnice sukladno povećanju posla, a kažu i kako je za posao potrebno iskustvo. Zainteresirani se mogu javiti na telefon 091/5795222 ili na e-mail: lisicamario@gmail.com.

Osijek

Rabo d.o.o. traži 20 studenata za branje jabuka u Kneževim Vinogradima. Prijevoz iz Osijeka je organiziran. Početak rada je odmah po dogovoru pa do kraja 11. mjeseca. Radno vrijeme je od 7 do 14 sati. Satnica iznosi 4,38 eura. studenti se mogu prijaviti na broj mobitela 091 120 2734 ili na e-mail vedrana.jerkic@rabo.hr.

Ecoagro d.o.o. traži dva studenta za fizički posao prijenosa izložbenih stvari za sajam. Posao uključuje prijenos izložbenih stvari iz kombija (različite veličine) u dvoranu gdje je izložbeni prostor i postavljanje štanda. Posao se obavlja na prostoru tvrtke Osječki sajam u Gospodarskoj zoni. Razdoblje rada je četvrtak, 7.9. od 14 do 17 sati i ponedjeljak, 11.9. do 8:30 do 11:30 sati. Zainteresirani se mogu prijaviti odmah na info@ecoagro.biz ili na 099 527 8822.

Rijeka

MPG d.o.o. traži studente na području cijele Hrvatske koji će raditi kao promotori. Od studenata se očekuje da su timski igrači sa organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Nude mogućnost zaposlenja kroz cijelu godinu. Student/ica mora imati minimalno 21 godinu. Tražene kompetencije su što fleksibilnija dostupnost, odgovornost prema radu, poznavanje osnova rada u MS Officeu, iskustvo rada na sličnim poslovima i vozačka B kategorije.

Student/ica ima na raspolaganju službeno vozilo ukoliko je vozač jer smjene mogu uključivati putovanja u obližnje gradove izvan njihovog mjesta stanovanja.

Ovisno o dostupnosti, posao može uključivati 3 do 10 smjena tjedno ili 80 do 140 sati mjesečno, a po smjeni se radi oko 3 sata. Student/ica bira jutarnji ili popodnevni rad.

Radno vrijeme je kontinuirano kroz cijeli tjedan i vikend, a nedjelje su u većini slučajeva neradne.

Cijena redovnog sata je čak 7 eura, noćni rad i rad nedjeljom je 10,50 eura, a rad blagdanom je 14 eura. Putni trošak je pokriven. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail r.mikulic@mpg.hr ili na broj 016064600.

Još vijesti