V.F. u Nakon predavanja

Šapa humanitarnosti: Sudjeluj u humanitarnom projektu i nauči izrađivati igračke za životinje

Za pomoć životinjama u skloništima.

26. veljače 2024 16:08
Mačka i pas

Mačka i pas Foto: Canva

Zero waste načelo jest pokret kojim se promovira život bez stvaranja otpada poticanjem redizajna ponovno iskorištenih proizvoda. Tim povodom eStudent poziva dugoiščekivani projekt Šapa humanitarnosti. Cilj projekta je educirati i aktivirati primarno studente, ali i ostale zainteresirane, o zero waste načelima kroz prikupljanje stare odjeće te njenu prenamjenu u igračke za pse i mačke. Kroz aukciju izrađenih igračaka, prikupit će se sredstva za zbrinjavanje i pomoć životinja u skloništima.

U sklopu projekta se prikupljaju veće pamučne majice, haljine i košulje te odjeća od flisa ili trapera.

U ožujku počinje vrlo važan dio projekta u kojem i ti možeš sudjelovati, a riječ je o izradi igračaka od prikupljenih materijala. Prijave za radionice započele su 19. veljače i traju do 10. ožujka 2024. godine.

Kako se prijaviti?

„Nemoj propustiti priliku za zabavljanjem s najboljom ekipom te izrađivanjem preslatkih igračaka za pse i mačke i prijavi se! Ukoliko te brine to što nikada nisi izrađivao ništa slično - ne brini! Projektni tim ŠAPA je tu da ti osigura materijal i objasni sam proces“, kažu organizatori.

Oni koji ne žele prisustvovati radionicama svejedno mogu sudjelovati u projektu kupnjom igračaka koja će se održati kroz aukcije sredinom travnja. Novčana sredstva prikupljena aukcijom igračaka donirat će se Udruzi S-PAS by Gloria Malin.

Na radionicu izrade igračaka se možeš prijaviti putem poveznice.

Još vijesti