P.S. u Nakon predavanja

Studentski centar u Rijeci podijelio nagrade najboljima: Evo kako izgledaju najljepše ukrašene studentske sobe

Istovremeno je Studentski centar provodio čak dva božićna natječaja za studente.

20. prosinca 2023 14:08
Najljepše ukrašene studentske sobe u riječkim domovima

Najljepše ukrašene studentske sobe u riječkim domovima Foto: Svjetionik.scri.hr/Screenshot

Službeno su završeni božićni natječaji riječkog Studentskog centra, a poznati su i njihovi pobjednici.

Naime, u sklopu „Adventa na Kampusu“, kojem ovo nije prva godina održavanja, Studentski centar u Rijeci raspisao je dva natječaja tijekom prosinca kojima su željeli nagraditi svoje studente. Prvi natječaj vezan je uz najbolje božićno pismo za Djeda Božićnjaka.

No, to se pismo razlikuje od uobičajenih pisama za Djedicu. Studenti su u pismu trebali napisati što ne žele da se dogodi ovog Božića i generalno u ovo Božićno vrijeme, kako se ne bi pokvarila čarolija blagdana, kako piše Svjetionik.

Kako su nam rekli iz Studentskog centra u Rijeci, nagradu za najbolje pismo osvojila je jedna od njihovih studentica koja je svoje pismo, kao i drugi natjecatelji, ostavila u drvenom ormariću odmah na ulazu u njihov restoran Kampus.

Drugi natječaj Studentskog centra u Rijeci vezan je uz ukrašavanje studentskih soba, naravno, u božićnom duhu. Mnogi studentski domovi, ali i studentski centri organiziraju nagradnu igru najbolje ukrašene studentske sobe tijekom božićnih praznika, a jedan od njih je i Studentski centar u Rijeci.

Nema rangiranja - cijeni se sudjelovanje

Iz Studentskog centra su nam rekli kako natječaj za najbolje ukrašenu sobu nije išao s tipičnim prvim, drugim i trećim mjestom, već su samo birali one najbolje. Tako su nagradu osvojile čak dvije studentice čije sobe su bile prekrasno ukrašene. Na videima koje objavljuje Svjetionik, vidljivo je kako su si djevojke zaista dale truda i potpuno je jasno zašto su upravo one nagrađene.

Njihove sobe možete pogledati na prvom i drugom linku. Osim toga, iz Studentskog centra naglašavaju kako nije bit u rangiranju mjesta, odnosno tko će biti prvi, drugi ili treći, jer je njima najbitnije da su studenti zainteresirani i da sudjeluju u njihovim aktivnostima. Svi nagrađeni studenti osvojili su poklon bonove od Studentskog centra!
 

Još vijesti